Οι Paradox Interactive και Hardsuit Labs ανακοίνωσαν το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

25 Μαρτίου, 2019

Η Paradox Interactive αποκάλυψε σήμερα κατά τη διάρκεια του Gave Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, ένα role-playing game που διαδραματίζεται στο Σιάτλ, όπως αυτό απεικονίζεται ευφάνταστα στον Κόσμο του Σκότους. Το παιχνίδι βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε φάση ανάπτυξης και θα κυκλοφορήσει στα PCs και στις κονσόλες το 2020. Το Bloodlines 2, το οποίο αναπτύσσεται από την Hardsuit Labs, είναι ο διάδοχος του εμβληματικού Vampire: The Masquerade – Bloodlines, το οποίο πρόσφερε αφήγηση που προσαρμοζόταν σε όσα έκανε ο παίκτης, ταχύτατες μάχες σώμα με σώμα και ενδιαφέροντες χαρακτήρες με προσωπικά, κρυφά κίνητρα. Οι παίκτες θα μεταμορφωθούν στον απόλυτο βρικόλακα καθώς θα λυμαίνονται τους δρόμους της πόλης για θύματα, θα διαχειρίζονται περίπλοκες πολιτικές σχέσεις και θα ισορροπούν ανάμεσα στην ανάγκη τους για αίμα και στον ανθρωπισμό τους που σβήνει σιγά-σιγά.

Η ύπαρξη του παίκτη, η οποία προέκυψε ως μια επαναστατική κίνηση από την πλευρά των βρικολάκων, προκαλεί έναν αιματηρό πόλεμο ανάμεσα στις φατρίες των βρικολάκων που εξουσιάζουν το Σιάτλ. Για να επιβιώσει, θα πρέπει να επιλέξει μία φατρία και να συμμετέχει σε ευαίσθητες συμμαχίες με τις ανταγωνιστικές φατρίες, σε ένα κόσμο που θα προσαρμόζεται σε κάθε επιλογή του. Ο παίκτης θα εξαπολύσει τις υπερφυσικές δυνάμεις του εναντίον των θυμάτων του, αλλά θα πρέπει να προσέχει το περιβάλλον του συνεχώς για να μην διαταράξει το Masquerade – τον απόλυτο νόμο μυστικότητας που κρατά την κοινωνία των βρικολάκων κρυμμένη από την ανθρωπότητα.

Το δημιουργικό μυαλό του πρώτου Bloodlines, ο Brian Mitsoda, επιστρέφει στον ρόλο του Βασικού Σχεδιαστή Αφήγησης για το Bloodlines 2, για να προσφέρει έναν άξιο διάδοχο του αρχικού, κλασσικού παιχνιδιού. «Όταν η Paradox ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του World of Darkness, αμέσως άρχισα να σκέφτομαι το πώς θα ήταν αν επέστρεφα στο Vampire: The Masquerade», είπε ο Mitsoda. «Ο στόχος μας είναι να συνεχίζουμε τη θεματολογία που έκανε το Bloodlines μοναδικό στο είδος του – ειδικά την σκοτεινή ατμόσφαιρα και το χιούμορ του – και πιστεύω πως οι λάτρεις του αρχικού παιχνιδιού θα αγαπήσουν αυτά που κάνουμε στο Bloodlines 2».

«Οι λάτρεις του αρχικού Bloodlines διψούσαν για μια συνέχεια εδώ και πολύ καιρό. Εμείς από την πλευρά μας αρχίσαμε να ακούμε τις προτάσεις τους – ή μάλλον τις απαιτήσεις τους – αμέσως μόλις αρχίσαμε να δουλεύουμε στο World of Darkness», είπε ο Ebba Ljungerud, CEO της Paradox Interactive. «Όλοι καταλάβαμε τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτή η ευκαιρία, αλλά ήταν κρίσιμο τόσο για εμάς όσο και για την Hardsuit Labs οποιαδήποτε συνέχεια να γίνει σωστά – να υπάρξει ένας αληθινός διάδοχος υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων που ήξεραν τι έκανε τον αρχικό τίτλο τόσο σημαντικό. Η αποσιώπηση της δημιουργίας του παιχνιδιού για τόσα χρόνια ήταν το δικό μας Masquerade! Είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι και ανακουφισμένοι που όλοι θα μάθουν επιτέλους τι τους επιφυλάσσουμε».

«Στην Hardsuit Labs νοιώθουμε υπερήφανοι που συνθέσαμε μια ομάδα βετεράνων της βιομηχανίας που έχουν εργαστεί στο παρελθόν στο εμπορικά επιτυχημένους τίτλους, οι οποίοι κυμαίνονται ανάμεσα στα RPGs με έμφαση στην αφήγηση και στα shooters έντονης δράσης», είπε ο Andy Kipling, CEO της Hardsuit Labs. «Αρχίσαμε να δουλεύουμε την παρουσίαση μας αμέσως μόλις μάθαμε ότι η Paradox απέκτησε τα πνευματικά δικαιώματα και είμαι κατενθουσιασμένος που η Paradox αναγνώρισε το πάθος και τις ικανότητες μας. Νοιώθουμε τιμή που θα προσφέρουμε το Bloodlines 2 στους λάτρεις του σε όλο τον κόσμο».

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 είναι τα εξής:

Γίνετε ο τέλειος βρικόλακας – Βυθιστείτε στον Κόσμο του Σκότους και ζήστε ως βρικόλακας σε μια πόλη γεμάτη ενδιαφέροντες χαρακτήρες που αντιδρούν στις επιλογές σας. Εσείς και οι μοναδικές στο είδους τους ικανότητες σας αποτελείτε ένα όπλο στο ταχύτατο σύστημα μάχης, το οποίο επικεντρώνεται στις μάχες σώμα με σώμα. Η δύναμη σας θα αυξάνει καθώς εξελίσσεστε, αλλά να θυμάστε να σέβεστε το Masquerade και να προστατεύετε τον ανθρωπισμό σας… διαφορετικά θα υπάρξουν συνέπειες.

Βυθιστείτε στην Σκοτεινή Καρδιά του Σιάτλ και αντιμετωπίστε την Ελίτ των Βρικολάκων – Το Σιάτλ εξουσιαζόταν ανέκαθεν από τους βρικόλακες. Κυνηγήστε τα θύματα σας σε τοποθεσίες του Σιάτλ, οι οποίες αναπαρίστανται ευφάνταστα στον Κόσμο του Σκότους. Συναντήστε τους αρχαίους ιδρυτές που είναι παρόντες από την γέννηση της πόλης και το νέο αίμα που διαχειρίζεται τα τεχνολογικά έσοδα και επανακαθορίζει την πόλη. Όλοι έχουν κρυφές ατζέντες – επιλέξτε σωστά τους συμμάχους σας.

Συμμετέχετε σε εύθραυστες συμμαχίες – Επιλέξτε μία παράταξη από τις ανταγωνιστικές φατρίες, κάθε μία από τις οποίες έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και την δική της ιστορία στον πόλεμο για το εμπόριο αίματος στο Σιάτλ. Ο κόσμος θα σας κρίνει από τους φίλους σας, αλλά να θυμάστε πως κανείς δεν μένει με καθαρά χέρια για πολύ καιρό.

Ζήστε την εμπειρία του σεναρίου – Γραμμένο από τον δημιουργό του αρχικού Bloodlines, το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 δίνει ζωή στις φιλοδοξίες του πρώτου τίτλου και προσφέρει την επιστροφή μερικών χαρακτήρων που αγαπήθηκαν από τους οπαδούς του.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R