Οι προδιαγραφές του OnePlus 12 ανακοινώθηκαν, ο αισθητήρας Sony LYT-808 επιβεβαιώθηκε

11 Νοεμβρίου, 2023

Το OnePlus 12 είναι πιθανότατα είναι έτοιμο για κυκλοφορία, τουλάχιστον στην κινεζική αγορά, κάτι που φαίνεται από τις εντατικές διαρροές και τα επίσημα teasers τον τελευταίο καιρό. Η τελευταία αποκάλυψη έρχεται κατευθείαν από την OnePlus στο Weibo, τονίζοντας τις ικανότητες της κάμερας του τηλεφώνου και την εξαιρετική οθόνη.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει ΕΔΩ, ένας ολοκαίνουργιος αισθητήρας Sony LYT-808 θα κάνει το ντεμπούτο του στο OnePlus 12 και σύμφωνα με το teaser, ο αισθητήρας έχει αναπτυχθεί από κοινού με την OnePlus. Η κύρια κάμερα φέρεται να είναι η καλύτερη στην κατηγορία της και θα συνοδεύεται από έναν μεγάλο αισθητήρα 64MP 1/2.0″ σε συνδυασμό με τηλεφακό.

Ο ίδιος ο φακός παράγεται με μια νέα διαδικασία αιχμής, βελτιώνοντας περαιτέρω την απόδοση της μονάδας. Και δεδομένου ότι διατίθεται στην αγορά ως περισκοπικός τηλεφακός, μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερη εμβέλεια από την τυπική 3x τιμή zoom.
Οι κάμερες της OnePlus θα είναι, φυσικά, ρυθμισμένες από τη Hasselblad, μιας και η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Το teaser μιλάει εν συντομία και για την οθόνη. Η OnePlus την αποκαλεί οθόνη 2K ProXDR, αν και είχαμε περισσότερες πληροφορίες από την BOE σχετικά με το πάνελ πριν από μερικές εβδομάδες.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R