Οι πρώτες διαρροές δείχνουν το iPhone 15 με θύρα USB-C και περισσότερες καμπύλες

17 Φεβρουαρίου, 2023

Τα iPhone 15 αναμένονται κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο του 2023, αλλά όπως φαίνεται ήδη έχουμε τις πρώτες εικόνες στα χέρια μας.

Οι εικόνες αυτές προέρχονται από αρχεία CAD τα οποία συνήθως στέλνουν οι εταιρείες σε κατασκευαστές αξεσουάρ. Σε αυτή την περίπτωση η διαρροή έγινε από έναν κινέζο κατασκευαστή θηκών.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς ότι η θύρα USB-C επιτέλους φτάνει στα iPhone. Στη συνέχεια βλέπουμε ότι και η σχεδίαση έχει μερικές αλλαγές όπως λίγο πιο καμπυλωτό πλαίσιο το οποίο λογικά θα κάνει και το κινητό αρκετά πιο άνετο στο κράτημα.

Η κύρια κάμερα φαίνεται να είναι λίγο πιο εξογκωμένη από αυτή του iPhone 14 Pro, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουμε βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα, με πιθανώς μεγαλύτερους αισθητήρες. Η διάταξη των τριών καμερών και του σαρωτή LiDAR παραμένει πάντως ίδια.

Στο πλάι του τηλεφώνου, μπορούμε να δούμε κάποιες αλλαγές στο πλήκτρο έντασης ήχου και στο διακόπτη σίγασης. Ίσως σε αυτή την σειρά κινητών να δούμε να αλλάζει και η τεχνολογία των πλήκτρων, καθώς ακούγεται ιδιαίτερα έντονα ότι η Apple θα αντικαταστήσει τα μηχανικά πλήκτρα με capacitive (τεχνολογία αφής). Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να διαπιστώσουμε κοιτάζοντας απλά τα renders, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.
Ο διακόπτης σίγασης απέκτησε επίσης επανασχεδιασμό, όντας μικρότερος και πιο στρογγυλός από πριν. Το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης του iPhone 15 Pro αναμένεται να είναι παρόμοια, αν όχι ίδια, με αυτά του προκατόχου του, αλλά το πάνελ θα έχει λεπτότερα bezels, οπότε συνολικά η νέα συσκευή θα είναι οριακά μικρότερη. Το Dynamic Island εξακολουθεί να υπάρχει και να μοιάζει ίδιο με αυτό του iPhone 14 Pro.

ΠΗΓΗ

 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R