Samsung Galaxy Watch6: Κλασσική διαχρονική σχεδίαση, φανταστικές λειτουργίες fitness και ευεξίας!

16 Νοεμβρίου, 2023

Το κλασσικό αναλογικό ρολόι παραμένει ένα διαχρονικό status symbol αλλά και ένα αξεσουάρ που κάνει την διαφορά στην εμφάνισή σου. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό; Τα smartwatch όμως έχουν τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά και η Samsung με την νέα σειρά έξυπνων ρολογιών Galaxy Watch6 είναι εδώ για να σου δείξει μερικά από αυτά!

Η σειρά αποτελείται από τα Galaxy Watch6 και Watch6 Classic και εκτός από την όμορφη ποιοτική και κλασσική εμφάνιση φέρνουν στην κατηγορία και μια πλειάδα εργαλείων παρακολούθησης της ευεξίας. Αλήθεια τι καλύτερο από το να έχεις άμεση πρόσβαση από τον καρπό σου σε πληροφορίες για τις δραστηριότητες σου, την ποιότητα του ύπνου ή ακόμη και δεδομένα για τις διατροφικές σου συνήθειες;
Έλα, βάλε καφέ να στα πω πιο αναλυτικά…

 

Διαχρονική σχεδίαση και ποιότητα


Δεν μπορείς να δεις την σχεδίαση του Galaxy Watch6 Classic και να μην το θαυμάσεις. Έχει την κλασική (και πάντα διαχρονική) σχεδίαση αναλογικού ρολογιού, και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Η οθόνη Super AMOLED προστατεύεται από κρύσταλλο Sapphire ενώ όλη η κατασκευή περνάει προδιαγραφές IP68* και MIL-STD-810H για την ανθεκτικότητά του σε μικροχτυπήματα και το γλυκό νερό. Αυτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει είναι η περιστρεφόμενη στεφάνη η οποία βοηθάει στην διαισθητική αλληλεπίδραση με τα μενού του smartwatch ενώ ταυτόχρονα θυμίζει και τον εμβληματικό σχεδιασμό των ρολογιών κατάδυσης.

 

Personal Coach


Επειδή η καλή επόμενη ημέρα από τον ύπνο φαίνεται…το Galaxy Watch6 θα φροντίσει να αναλύσει την ποιότητα του ύπνου αλλά και να σου δώσει συμβουλές για την βελτίωση της ποιότητας του. Ξύπνησες; Το Galaxy Watch6 θα παρακολουθεί την καρδιά σου συνεχώς και θα σε ειδοποιήσει αν διαπιστώσει υπερβολικά υψηλούς ή χαμηλούς παλμούς. Το ίδιο αποτελεσματικά θα είστε ενημερωμένοι και για την αρτηριακή σας πίεση** ενώ μπορείτε εύκολα να βάζετε στόχους για την σωματική σας ευεξία και το smartwatch θα φροντίζει να σας συμβουλεύει ώστε να τους πετύχετε.
Το Galaxy Watch6 είναι κατάλληλο και για εσάς τους δραστήριους καθώς μπορεί να παρακολουθήσει περισσότερα από 90 διαφορετικά είδη άσκησης τα οποία θα αναγνωρίσει αυτόματα, και φυσικά θα σας δώσει συμβουλές για την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

 

Εκπληκτικές λειτουργίες


Η σειρά Galaxy Watch6 φέρνει εντυπωσιακές λειτουργίες και δυνατότητες. Με το Gesture Control μπορείτε να διαχειρίζεστε το smartwatch σας με απλές κινήσεις ή ακόμη και να ορίσετε τις δικές σας συντομεύσεις για άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές χωρίς να αγγίζετε την οθόνη. Θέλετε επικοινωνία; Κανένα πρόβλημα, έχετε τα μηνύματα στον καρπό σας! Με την λειτουργία Camera Controller μπορείτε να χειρίζεστε απομακρυσμένα την κάμερα του συνδεδεμένου Galaxy Z Flip5, ενώ με την Αυτόματη Εναλλαγή εναλλάσσετε τα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro μεταξύ διαφορετικών συσκευών Samsung. Δεν νομίζω να χρειάζεται να σας πω ότι από τα έξυπνα ρολόγια της Samsung έχετε πρόσβαση σε ειδοποιήσεις ή ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις και την πλοήγηση!

Το κλασσικό γίνεται high tech


Η νέα σειρά έξυπνων ρολογιών Samsung Galaxy Watch6 είναι εδώ, και συνδυάζουν εκπληκτικά τη διαχρονική σχεδίαση, τις λειτουργίες φυσικής κατάστασης και ευεξίας, τη συμβατότητα με εφαρμογές και την ευελιξία στις συνδέσεις. Δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί σε αυτό το πακέτο χαρακτηριστικών.

*Το Galaxy Watch6 Classic είναι ανθεκτικό στο γλυκό νερό για βάθος έως και 50 μέτρα, για 10 λεπτά με την πιστοποίηση 5ATM. Δεν είναι κατάλληλο για καταδύσεις ή δραστηριότητες σε νερό με υψηλές πιέσεις. Εάν η συσκευή ή τα χέρια σας είναι βρεγμένα, πρέπει να στεγνώσουν καλά πριν από τη χρήση. Το Galaxy Watch6 Classic παρέχει προστασία από εισχώρηση (IP68) σκόνης και γλυκού νερού, σε ένα μέγιστο βάθος 1.5 μέτρων και για έως 30 λεπτά. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών φροντίδας/χρήσης.

**Για ακριβείς ενδείξεις αρτηριακής πίεσης, απαιτείται μια βαθμονόμηση κάθε 4 εβδομάδες με πιεσόμετρο & περιχειρίδα. Απαιτείται ένα Galaxy smartphone με Android 7.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Οι χρήστες θα πρέπει να μετρούν την πίεσή τους όταν βρίσκονται σε κατάσταση ηρεμίας, όπως θα έκαναν με ένα παραδοσιακό πιεσόμετρο άνω βραχίονα, και να απέχουν από τη μέτρηση όταν ασκούνται, καπνίζουν ή πίνουν. Η εφαρμογή μέτρησης της αρτηριακής πίεσης δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για οποιουσδήποτε διαγνωστικούς σκοπούς αφορούν την υπέρταση ή άλλες καρδιακές παθήσεις ή χρήστες κάτω των 22 ετών. Οι χρήστες δεν θα πρέπει να ερμηνεύουν ή να λαμβάνουν κλινική δράση με βάση τα αποτελέσματα της συσκευής χωρίς συμβουλές από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας. Η εφαρμογή μέτρησης αρτηριακής πίεσης δεν αποσκοπεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους διάγνωσης ή θεραπείας.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε