Στην κορυφή των πωλήσεων τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Huawei

2 Απριλίου, 2024

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν στοιχεία πωλήσεων τα οποία έδειχναν ότι η Huawei AITO ήταν η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Κίνα.

Τα τελευταία στοιχεία τώρα μας δείχνουν ότι η εταιρεία συνεχίζει να ηγείται σε πωλήσεις καθώς μόνο τον Μάρτιο κατάφερε να παραδώσει 31727 οχήματα, με τις περισσότερες πωλήσεις να κερδίζει το πρόσφατα λανσαρισμένο SUV M9.

Περαιτέρω στοιχεία δείχνουν ότι το νέο AITO Wenjie M7 πούλησε τον περασμένο μήνα 24598 μονάδες ενώ το επίσης νέο SUV Huawei AITO M9 πούλησε 6243 μονάδες.


Τα στοιχεία αυτά καθιστούν την AITO την κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία σε πωλήσεις έξυπνων αυτοκινήτων άνω των 500.000 γιουάν (64.400 ευρώ) . Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το AITO M9 ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 60000 μονάδες σε 86 ημέρες από την κυκλοφορία του.
Η Huawei AITO συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καθιερώνεται στην κορυφή των πωλήσεων ενώ νέες διαρροές δείχνουν ότι η Huawei και η SERES εργάζονται πάνω σε ένα νέο μοντέλο AITO M5 το οποίο ενδέχεται να το παρουσιάσουν μαζί με τη σειρά P70 πολύ σύντομα.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R