Τα JBL Tour Pro 2 προσθέτουν εικόνα στον ασύρματο ήχο σας

5 Ιανουαρίου, 2023

Η JBL έχει εντυπωσιακή παρουσία στην CES 2023 και στο περίπτερό της παρουσίασε αρκετά νέα ασύρματα ακουστικά.

Το πιο ενδιαφέρον από όλα όμως είναι σίγουρα το JBL Tour Pro 2. Αυτό το premium ακουστικό συνοδεύεται από μια “έξυπνη” θήκη που διαθέτει οθόνη αφής στο εξωτερικό της. Αυτό το πάνελ LED 1,45 ιντσών σας δίνει πρόσβαση στα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής JBL One, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών ακύρωσης θορύβου, των προεπιλογών EQ, των χειριστηρίων έντασης ήχου αλλά και του χειρισμού της μουσικής.
Η οθόνη θα σας δείχνει επίσης πληροφορίες για την μπαταρία για κάθε ακουστικό και τη θήκη ξεχωριστά, μαζί με την ώρα. Αυτά τα τέσσερα στοιχεία παρατάσσονται στην κορυφή, ενώ τα υπόλοιπα εργαλεία είναι διαθέσιμα με απλό swipe επάνω στην οθόνη.

Η οθόνη ενεργοποιείται όταν ανοίγετε τη θήκη ή όταν την αγγίζετε και στη συνέχεια την ξεκλειδώνετε με ένα σύρσιμο. Όπως είναι αναμενόμενο, η οθόνη αφής απενεργοποιείται αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα για εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα άλλο στοιχείο που προσφέρει η θήκη Tour Pro 2 είναι η δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων και μηνυμάτων. Δυστυχώς δεν θα διαβάσετε τα μηνύματά σας από την οθόνη, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε ότι κάτι σας έχει έρθει στο κινητό.

Η θήκη με την οθόνη αφής είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τις συμβατικές θήκες, αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη και σίγουρα δεν ενοχλεί.
Παρά την πρόσθετη κατανάλωση ενέργειας, η JBL εξακολουθεί να υπόσχεται αρκετά καλή αυτονομία. Δηλαδή έως 8 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο και 10 ώρες όταν κλείσετε την αποθορυβοποίηση. Η θήκη επίσης υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση αλλά και γρήγορη ενσύρματη φόρτιση.
Η JBL διαφημίζει την ευκολία του να μην χρειάζεται να κοιτάτε το τηλέφωνό σας χάρη στην έξυπνη” θήκη του Tour Pro 2, αλλά στην πραγματικότητα έτσι και αλλιώς θα πρέπει να έχετε το κινητό στην εμβέλεια του Bluetooth για να βλέπετε ειδοποιήσεις.
Φυσικά θα πρέπει να τα δοκιμάσουμε πρώτα ώστε να διαπιστώσουμε την χρησιμότητα της νέας αυτής ιδέας.
Τέλος η καλή ποιότητα ήχου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για ακουστικά της JBL, ενώ το κόστος αναμένεται να βρίσκεται κοντά στα 250 δολάρια, ένα νούμερο τυπικό για την κατηγορία.