Η Samsung παρουσιάζει οθόνη OLED για smartphones με φωτεινότητα 2.000 nits

5 Ιανουαρίου, 2023

Η Samsung έχει πάρει φόρα και κάνει πραγματικά εντυπωσιακές παρουσιάσεις στην CES 2023. Σειρά έχει μια νέα οθόνη OLED για κινητά τηλέφωνα η οποία κάνει τις υπόλοιπες να μοιάζουν σκοτεινές και βαρετές!

Το νέο OLED πάνελ της κορεατικής εταιρείας πέτυχε μέγιστη φωτεινότητα μεγαλύτερη από 2.000 nits! Αυτή η φωτεινότητα UDR (Ultra Dynamic Range) των 2.000 nits πιστοποιήθηκε από την UL Solutions και είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά. Μάλιστα η φωτεινότητα αυτή είναι στα ίδια επίπεδα με τις τηλεοράσεις Quantum Dot OLED S95C και S90C που παρουσίασε η Samsung στην CES.
Η Samsung ισχυρίζεται ότι το νέο πάνελ UDR εμφανίζει πιο ρεαλιστικά και πλούσια χρώματα τα οποία θα μπορεί να τα απολαμβάνει ο χρήστης ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.
Μένει να δούμε σε ποιο τηλέφωνο της Samsung θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα οθόνη UDR αν και κάτι μας λέει ότι ο επικρατέστερος υποψήφιος είναι το Galaxy S23. Η Samsung Display προμηθεύει ήδη πάνελ OLED την Apple, και το iPhone 14 Pro διαθέτει έως και 2.000 nits μέγιστη φωτεινότητα σε περιεχόμενο HDR.

SAMSUNG DISPLAY

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R