Τα κλιματιστικά ARTCOOL της LG συνδυάζουν κομψότητα με αποδοτική θέρμανση για το σπίτι

14 Φεβρουαρίου, 2024

Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL προσφέρουν βέλτιστη και αθόρυβη ψύξη, καθαρό αέρα και κομψή σχεδίαση mirror που κάνουν τον χώρο σας πιο όμορφο και υγιεινό

Τα μοναδικά κλιματιστικά LG ARTCOOL της LG Electronics, ενσωματώνουν κομψή mirror σχεδίαση που διατηρεί την αισθητική του σπιτιού σας σε υψηλά επίπεδα, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί της LG που αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης, προσφέρουν ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ρεύματος με αποτελεσματικότερη ψύξη.

Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL φροντίζουν ο χώρος σας να παραμένει καθαρός και υγιεινός, χάρη στον εσωτερικό τους ανεμιστήρα UVnano που απομακρύνει τα βακτήρια σε ποσοστό 99,99% . Παράλληλα, με το αντιαλλεργικό φίλτρο μειώνονται οι αλλεργιογόνες ουσίες για πιο καθαρό αέρα χωρίς σκόνη και ακάρεα.
Επιπλέον, διαθέτουν το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, προσφέρει βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και εγγυάται μία καθαρή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Για εσάς που επιθυμείτε να συνδέεστε εύκολα με το κλιματιστικό από το smartphone σας μέσω σύνδεσης σε δίκτυο WI-FI, η smart εφαρμογή ThinQ του κλιματιστικού ARTCOOL της LG σάς επιτρέπει να θέτετε το κλιματιστικό σας εύκολα σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού και να παρακολουθείτε διαρκώς τη καθημερινή συντήρηση και την κατανάλωση ενέργειας από όπου και αν βρίσκεστε. Επίσης, ρυθμίζετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα, παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας και την κατάσταση του κλιματιστικού σας και προσαρμόζετε τα επίπεδα της ενέργειας που καταναλώνετε.

Τέλος, απολαμβάνετε άνετο και ευχάριστο ύπνο χάρη στην σωστή λειτουργία τους που περνά απαρατήρητη , ενώ χάρη στον αισθητήρα GYRO του τηλεχειριστηρίου, δεν χρειάζεται να ανάψετε το φως για να αλλάξετε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας.
Έτσι, με τα κλιματιστικά ARTCOOL της LG απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο σπίτι σας συνδυάζοντας την αποτελεσματικότερη λύση θέρμανσης με την κομψότητα!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R