Τα πιο απίθανα ατυχήματα με drones!

17 Σεπτεμβρίου, 2018

Ο εφιάλτης ενός πιλότου drone είναι φυσικά η πτώση. Τώρα που το σκέφτομαι αυτός είναι ο εφιάλτης όλων των πιλότων, αλλά τουλάχιστον με ένα drone κλαίμε μόνο τα χρήματά μας.

Σήμερα drones όπως τα Mavic 2 Pro και Mavic 2 Zoom της DJI ενσωματώνουν περισσότερους από 10 αισθητήρες οι οποίοι αναγνωρίζουν το περιβάλλον με σκοπό να προλάβουν πτώσεις και στενές επαφές με τοίχους και δέντρα. Παρόλα αυτά, οι αισθητήρες δεν μπορούν να κάνουν και θαύματα και το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχει πάντα ο πιλότος.
Για αυτό και εμείς μαζέψαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ατυχήματα με drones για να σας δείξουμε τι ακριβώς πρέπει να αποφεύγετε!

 

ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Είμαι στην κορυφή του βουνού, απόλυτη ερημιά και σχεδόν καθόλου δέντρα. Τι μπορεί να πάει στραβά στην πτήση μου;

 

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Το skateboard είναι επικίνδυνο sport και απαιτεί προφυλάξεις γιατί κινδυνεύετε με τραυματισμούς. Και μάλιστα όχι μόνο όταν πέσετε κάτω!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΛΩΝΑ ΔΕΗ

Αγωνιστικό drone εναντίον κολώνας της ΔΕΗ; Σημειώσατε 2 δαγκωτό.

 

ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΑ


Εξαρχής είναι κακή ιδέα να απογειώσεις ένα drone μέσα από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Η επιστροφή του μέσα από την τζαμαρία είναι απλά το αποκορύφωμα της χαζομάρας!

 

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΓΙΟΣ


Όσο μάγκας πιλότος και αν είσαι….όσο κακό και φτιαγμένο και αν είναι το drone σου, πάντα θα υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος μάγκας. Που παρεμπιπτόντως μπορεί να έχει και άνοιγμα φτερών γύρω στα δύο μέτρα….

 

ΣΠΙΤΙ, ΠΙΣΙΝΑ ΟΥΠΣ ΔΕΝΤΡΟ

Ήρεμη πτήση, χαλαρωτική μουσική, υπέροχο τοπίο…και ένα πανύψηλο δέντρο. Κακός συνδυασμός για το drone.

 

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ


Τι πιο όμορφο από το να πετάς στα ουράνια και έπειτα να κάνεις γκρο πλαν στις τσιπούρες στον βυθό. Δεν ξέρουμε βέβαια τι γνώμη έχει το drone για αυτό….

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R