Το AITO M9 SUV ξεπερνά τις 15.000 προπαραγγελίες, και η Huawei χαιρετίζει το επίτευγμα

26 Οκτωβρίου, 2023

Η AITO ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ότι το επερχόμενο SUV – AITO M9 έχει ξεπεράσει τις 15.000 προπαραγγελίες στην Κίνα. Παρόλο που το αυτοκίνητο δεν έχει κυκλοφορήσει στη χώρα, φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Ο Yu Chengdong δήλωσε ότι το AITO M9 δεν φέρνει μόνο έναν high-end και πολυτελή σχεδιασμό, αλλά και την κορυφαία τεχνολογία έξυπνων αυτοκινήτων της Huawei. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα νέο έξυπνο κόκπιτ HarmonyOS, σύστημα έξυπνης οδήγησης της Huawei και τεχνολογίες έξυπνων αυτοκινήτων υψηλής τεχνολογίας.

Οι πληροφορίες που έχουμε ήδη δείχνουν ότι το AITO M9 θα έρθει με πολλά νέα έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία στενής διέλευσης. Με αυτό, οι προβολείς του αυτοκινήτου μπορούν να προβάλλουν ένα πέπλο φωτός το οποίο μπορεί όχι μόνο να υποδεικνύει αν είναι δυνατή η διέλευση αλλά και να βοηθά τον οδηγό να αποτρέψει τη σύγκρουση. Από την άλλη πλευρά, καινοτόμες τεχνολογίες, όπως το σύστημα έξυπνης οδήγησης ADS 2.0, βοηθούν τον χρήστη να οδηγεί μέσα από έξυπνα σενάρια οδήγησης και στάθμευσης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δείχνουν διαστάσεις 5230/1999/1800mm και μεταξόνιο 3110mm. Η πλήρως ηλεκτρική έκδοση του αυτοκινήτου διαθέτει μπαταρίες CATL 4C και αυτονομία κίνησης 630 χιλιομέτρων με υποστήριξη υπερταχείας φόρτισης 800V. Σύμφωνα με τον Yu Chengdong, η τιμή κράτησης της προπώλησης του AITO M9 είναι 500.000 έως 600.000 γιουάν.