Το Honor Magic 6 Pro κάνει ανεπίσημη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Magic Capsule

26 Οκτωβρίου, 2023

Στο πρόσφατο Qualcomm Snapdragon Summit, ο George Zhao, διευθύνων σύμβουλος της Honor Terminal Limited Company, παρουσίασε μερικές συναρπαστικές εξελίξεις στον κόσμο της κινητής τεχνολογίας. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες αποκαλύψεις ήταν ότι το επερχόμενο Honor Magic 6 θα διαθέτει την τελευταία πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Snapdragon 8 Gen3, αλλά και εντυπωσιακές AI λειτουργίες!

Αυτό που κάνει την προσέγγιση της Honor να ξεχωρίζει είναι η έμφαση που δίνει στα μοντέλα AI on-device σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις που βασίζονται στο cloud. Αυτό το μοντέλο AI on-device έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια πιο εξατομικευμένη και ασφαλή εμπειρία, εστιάζοντας στην εξατομικευμένη κατανόηση και αντίληψη. Σε αντίθεση με τα μοντέλα AI που βασίζονται στο cloud, η προσέγγιση της Honor διατηρεί τα δεδομένα του χρήστη στη συσκευή, διασφαλίζοντας τις προσωπικές πληροφορίες και εξασφαλίζοντας το απόρρητο.

Στη Σύνοδο Κορυφής παρουσιάστηκαν επίσης ορισμένες από τις δυνατότητες AI της Honor, συμπεριλαμβανομένης μιας γεννήτριας βίντεο AI και του Magic Capsule. Το Magic Capsule εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας της Qualcomm και την τεχνολογία παρακολούθησης της κίνησης των ματιών για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χρήστη. Για παράδειγμα, μπορεί να εμφανίζει σχετικές πληροφορίες με βάση το πού κοιτάζει ο χρήστης, καθιστώντας την αλληλεπίδραση πιο διαισθητική και φιλική προς τον χρήστη.

Το MagicRing Trust Ring, ένα άλλο σημείο αναφοράς της εκδήλωσης, φέρνει την ολοκληρωμένη διαχείριση συσκευών στο επόμενο επίπεδο. Επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ καμερών, tablets, υπολογιστών και άλλων συνδεδεμένων συσκευών. Με βελτιωμένη μετάδοση δεδομένων, σταθερά σήματα και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο κάμερας smartphone υψηλής ευκρίνειας απευθείας στους υπολογιστές τους και να μεταφέρουν χωρίς κόπο αρχεία σε πολλαπλές συσκευές. Αυτό είναι ένα σύστημα που απολαμβάνουμε ήδη στις συσκευές της Huawei να σας θυμίσουμε.

Εκτός από αυτά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, το Honor Magic 6 Pro, όπως αποκαλύφθηκε σε ένα βίντεο, θα περιλαμβάνει ένα κεντρικό pill shaped notch για την selfie κάμερα, με 3D αναγνώριση προσώπου και αισθητήρες παρακολούθησης ματιών.

Συνολικά, η δέσμευση της Honor για εξατομικευμένη ασφαλή AI και απρόσκοπτες cross-device εμπειρίες θέτει νέα πρότυπα στη βιομηχανία των smartphones. Αυτές οι ανακοινώσεις ανοίγουν το δρόμο για ένα πιο έξυπνο, διαισθητικό και εξατομικευμένο μέλλον στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R