Το Assasin’s Creed επιστρέφει στις φορητές συσκευές

14 Ιουνίου, 2023

Το franchise Assassin’s Creed δεν είναι νέο στα κινητά και τις φορητές κονσόλες, καθώς έχουμε δει μια σειρά από spin-offs στο παρελθόν. Βέβαια έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε κάποιο game αποκλειστικά για φορητές συσκευές αλλά τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν μετά από μια πρόσφατη ανακοίνωση της Ubisoft.


Με τίτλο “Assassin’s Creed Codename Jade”, το τελευταίο spin-off παιχνίδι της σειράς ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Ubisoft Forward στο Summer Games Fest. Ο τίτλος πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του σε φορητές συσκευές και διαθέτει πολλά από τα stealth-action και το gameplay εξερεύνησης που οι οπαδοί έχουν αγαπήσει από το franchise.


Με αυτό το δεδομένο, το Assassin’s Creed δεν είναι το μόνο μεγάλο franchise που επιστρέφει στις πλατφόρμες παιχνιδιών για κινητά – η Square Enix ανακοίνωσε πρόσφατα νέες ενημερώσεις για το Ever Crisis, έναν spin-off τίτλο από το δημοφιλές franchise “Final Fantasy VII”. Το παιχνίδι είχε αρχικά ανακοινωθεί πριν από μερικά χρόνια, αν και βρίσκεται ακόμα στη φάση της προεγγραφής.

Επιστρέφοντας στο Codename Jade, οι οπαδοί μπορούν να εγγραφούν για να αποκτήσουν πρόσβαση στην έκδοση beta, αν και δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη από την Ubisoft για άλλες λεπτομέρειες, όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας, η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα.