Το CMF Phone 1 της Nothing επιβεβαιώνεται και επίσημα

7 Ιουνίου, 2024

Από τον Απρίλιο, υπάρχουν διαρροές σχετικά με ένα Android smartphone από το sub brand CMF της Nothing. Τώρα η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα την ύπαρξή του μέσω μιας ανάρτησης στο Χ.

Νωρίς σήμερα το πρωί, η CMF by Nothing επιβεβαίωσε την επερχόμενη παρουσίαση του πρώτου της smartphone με μια ανάρτηση η οποία μπορεί να μην αποκαλύπτει λεπτομέρειες, αλλά τουλάχιστον μας λέει το όνομα (CMF Phone 1) και το πολυπόθητο Coming Soon!

Παραμένοντας πιστή στην σχεδιαστική της φιλοσοφία η συσκευή φαίνεται να προτιμά το έντονο πορτοκαλί χρώμα ενώ η εικόνα δίνει έμφαση σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που υπάρχει στην μια γωνία της συσκευής.
Αυτό είναι αλήθεια ότι μοιάζει πολύ με ένα αναλογικό περιστροφικό κουμπί έντασης ήχου αλλά κάποιες φήμες λένε ότι πρόκειται για το Nothing Lock, έναν χαρακτηριστικό που επιτρέπει την σύνδεση αξεσουάρ όπως βάσεις και κορδόνια στο κινητό.

Προηγούμενες διαρροές μας έχουν πει ότι το CMF Phone 1 θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών με 120Hz, τσιπ MediaTek Dimensity 7200, μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 33W, δύο οπίσθιες κάμερες 50MP με μια selfie κάμερα 16MP. Οι φήμες λένε επίσης ότι το κινητό δεν θα ξεπερνάει τα 250 δολάρια σε κόστος και ότι έρχεται τον Ιούλιο.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R