Το CoverScreen OS κάνει τα flip κινητά ακόμη πιο χρηστικά

14 Μαρτίου, 2023

567Η εταιρεία που έχει δημιουργήσει την εφαρμογή CoverScreen OS επιστρέφει και πάλι με μια νέα ενημέρωση. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η νέα εφαρμογή τους αφορά το Oppo Find N2 Flip.

Ο προγραμματιστής IJP ανακοίνωσε την πρώτη preview έκδοση της εφαρμογής CoverScreen OS (μέσω του φόρουμ XDA Developers). Η εφαρμογή που προσθέτει επιπλέον λειτουργικότητα στις εξωτερικές οθόνες των τηλεφώνων Galaxy Z Flip της Samsung υποστηρίζει τώρα τη μεγάλη εξωτερική οθόνη του Oppo Find N2 Flip. Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι η ενημέρωση μετατρέπει την οθόνη σε ένα μικρό τηλέφωνο!

66567

Όταν εγκατασταθεί, η εφαρμογή φαίνεται να σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε, να εκκινήσετε και να αλληλεπιδράσετε με εφαρμογές όπως ακριβώς θα κάνατε στην κύρια οθόνη. Λειτουργεί επίσης με widgets που συνήθως προσθέτετε στην αρχική σας οθόνη, αν και η εταιρεία παραδέχεται ότι λειτουργεί για τις περισσότερες εφαρμογές και widgets, αλλά όχι για όλες.

Όλες οι λειτουργίες της νέας έκδοσης της εφαρμογής περιλαμβάνουν:

Cover Launcher/App Launcher/Drawer
Υποστήριξη για όλα τα widgets αρχικής οθόνης εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών
Γρήγορες εναλλαγές
Gestures πλοήγησης
Ειδοποιήσεις
Εξελιγμένη οθόνη multimedia
Υποστήριξη πληκτρολογίου φωνής, QWERTY, T9
Λειτουργεί πάνω από τον launcher της Oppo, ώστε να έχετε ακόμα πρόσβαση στα Quick Toggles και τα widgets του συστήματος!

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την εφαρμογή σε δράση, καθώς ο χρήστης κάνει swipes μέσα από εφαρμογές, ανοίγει ένα βίντεο στο YouTube και ανοίγει το Google Chrome για να αναζητήσει το “Oppo”.

Όπως μπορείτε να δείτε, η οθόνη λειτουργεί σχεδόν πανομοιότυπα με τον τρόπο που θα χρησιμοποιούσατε την κύρια οθόνη. Η εταιρεία συμπεριέλαβε επίσης ένα βίντεο που δείχνει πώς φαίνονται τα widgets κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Συνολικά, φαίνεται να λειτουργεί ομαλά, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στο ότι η IPJ έχει διορθώσει προβλήματα που υπήρχαν στις προηγούμενες εκδόσεις του CoverScreen OS. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Galaxy Z Flip 3 και αργότερα πήρε μια ενημέρωση για το Galaxy Z Flip 4.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε στο δικό σας Oppo Find N2 Flip, η τελευταία έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη στο Play Store. Απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στη σελίδα του καταστήματος.

COVERSCREEN OS

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R