Αυτά είναι τα νέα ακουστικά Nothing Ear 2

14 Μαρτίου, 2023

Βρισκόμαστε μόλις μια εβδομάδα πριν από την ανακοίνωση του Nothing Ear 2 που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου. Παρόλο που η ανακοίνωση απέχει μόλις λίγες ημέρες, οι διαρροές συνεχίζουν με ασταμάτητο ρυθμό.

Μια διαρροή – που παρέχεται από το The Tech Outlook και τον tipster OnLeaks – μας έχει προσφέρει αρκετά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ακουστικών, ενώ τώρα ήρθαν και αρκετές φωτογραφίες να συμπληρώσουν το πακέτο.

Με βάση τις εικόνες, δεν υπάρχουν σημαντικές εξωτερικές διαφορές μεταξύ του Nothing Ear 2 και του προκατόχου του που να γίνονται άμεσα αντιληπτές. Και τα δύο αποτελούνται από ένα διαφανές σώμα, έχουν παρόμοιο σχήμα και έρχονται σε μια διάφανη θήκη μεταφοράς. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μικρές σχεδιαστικές αλλαγές.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, φαίνεται ότι το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου έχει μεταφερθεί στην κορυφή του στελέχους.
Προχωρώντας στις προδιαγραφές, η διαρροή υποδηλώνει ότι τα ακουστικά μπορεί να έχουν ηχεία 11,6 χιλιοστών, όπως ακριβώς και το Nothing Ear 1. Μια άλλη πτυχή που μπορεί να μοιράζονται είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας η οποία φτάνει τις έξι ώρες. Στο Ear 1, ωστόσο, αυτή η εκτίμηση ήταν για αναπαραγωγή χωρίς ενεργοποιημένο το ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβου (ANC). Η διαρροή δεν διευκρινίζει αν αυτό ισχύει και για το Ear 2.

Ένας τομέας στον οποίο φαίνεται να έχει γίνει βελτίωση είναι η μπαταρία της θήκης μεταφοράς. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, η νέα θήκη μεταφοράς μπορεί να προσφέρει δύο ώρες περισσότερο χρόνο φόρτισης από την προηγούμενη, ανεβάζοντας τον συνολικό χρόνο σε 36 ώρες. Η θήκη υποστηρίζει επίσης φόρτιση μέσω της θύρας USB-C ή ασύρματα με φορτιστή συμβατό με Qi.
Επιπλέον, τα νέα ακουστικά της Nothing λέγεται ότι είναι ελαφρύτερα κατά 0,2 γραμμάρια, περιλαμβάνουν ANC και έχουν πιστοποίηση IP54.