Το διαισθητικό Circle to Search της Google έρχεται και στον Chrome

9 Μαΐου, 2024

Η λειτουργία Circle to Search της Google με την οποία μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση δημιουργώντας απλά έναν κύκλο γύρω από το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Ας είναι καλά η Samsung φυσικά που το διαφήμισε τόσο πολύ στα κινητά της σειράς Galaxy. Τώρα φαίνεται ότι και οι χρήστες του Google Chrome θα μπορούν να απολαμβάνουν μια παρόμοια εμπειρία αναζήτησης!

Μέχρι σήμερα το Google Chrome με το Google Lens μας έδινε την δυνατότητα να βρίσκουμε πληροφορίες σχετικά με κείμενο ή εικόνες που μας ενδιέφεραν, αλλά η Google εργάζεται επάνω σε μια νέα αναβάθμιση η οποία υπόσχεται να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία αυτή.

Ο Leopeva64 στο X/Twitter εντόπισε ένα νέο animation που εμφανίζεται μέσα στο UI του Google Lens του Chrome, το οποίο φαίνεται να δείχνει μια παρόμοια εμπειρία με αυτή του Circle to Search του Android. Μένει φυσικά να δούμε αν η νέα λειτουργία θα έχει την ευκολία και την αμεσότητα που δοκιμάσαμε και στα τελευταία κινητά της Samsung.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R