Το Echo θα είναι η πρώτη σειρά της Marvel που θα προβάλλεται ταυτόχρονα στο Disney+ και στο Hulu

4 Νοεμβρίου, 2023

Πριν από λίγο καιρό, η Marvel Studios φαινόταν άφθαρτη. Αλλά το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αντιμετώπισε κάποια σημαντικά πλήγματα τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Variety αυτή την εβδομάδα, η Marvel έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από ζητήματα, όπως απογοητευτικές επιδόσεις στα ταμεία, ενώ ο Jonathan Majors (που υποδύεται τον τελευταίο κεντρικό κακό του MCU) περιμένει να δικαστεί για κατηγορίες επίθεσης και παρενόχλησης.

Ίσως με όλα αυτά στο μυαλό της, η Marvel δοκιμάζει κάτι λίγο διαφορετικό με την επόμενη σειρά σε μια προσπάθεια να επαναφέρει τους οπαδούς της. Το Echo θα είναι η πρώτη σειρά της Marvel που θα φτάσει ταυτόχρονα στο Disney+ και στο Hulu. Συν τοις άλλοις, για πρώτη φορά μετά τις προηγούμενες σειρές της στο Netflix, η Marvel θα επιστρέψει στην κατηγορία TV-MA και θα ρίξει και τα πέντε επεισόδια της σειράς ταυτόχρονα στις 10 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το Echo θα είναι διαθέσιμο στο Hulu μόνο μέχρι τις 9 Απριλίου.

Το Echo θα είναι η πρώτη σειρά υπερηρώων που θα έχει στον κεντρικό ρόλο τόσο έναν κωφό όσο και έναν ιθαγενή Αμερικανό χαρακτήρα, όπως σημειώνει το Variety. Η Maya Lopez/Echo (Alaqua Cox) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά Hawkeye της Disney+ το 2021, αν και είναι περισσότερο ένας αντι-ηρωικός χαρακτήρας.

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς δείχνει την Echo να αναμετριέται με τον Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D’Onofrio) που επιστρέφει. Με βάση αυτά τα στοιχεία, η σειρά φαίνεται να έχει έναν πιο σκοτεινό, πιο ενήλικο τόνο, που ευθυγραμμίζεται περισσότερο με τις σειρές Daredevil (ο ομώνυμος χαρακτήρας αυτής της σειράς εμφανίζεται για λίγο σε αυτό το τρέιλερ) και Jessica Jones παρά με την Ms Marvel ή τη Loki.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R