Το Epic Games Store ανακοινώνει την κυκλοφορία του στο Android με ένα teaser

21 Μαρτίου, 2024

Σίγουρα έχετε διαβάσει για την διαμάχη ανάμεσα στην γνωστή gaming εταιρεία Epic και την Apple. Η διαμάχη αυτή φαίνεται να είχε αίσιο τέλος και η Epic σύντομα θα λανσάρει το κατάστημα της για το i OS. Αλλά και οι Android fans μπορούν να χαμογελάνε καθώς το Epic Game Store φαίνεται να έρχεται και στο λειτουργικό της Google!

Σε μια ανάρτηση στο Twitter, ο λογαριασμός του Epic Games Store μας ενημέρωσε για την έναρξη λειτουργίας τόσο στο iOS όσο και στο Android. Δυστυχώς, η ανάρτηση δεν διευκρινίζει πότε θα φτάσει το κατάστημα σε αυτές τις πλατφόρμες.

Εκτός από την αναφορά ότι το κατάστημα έρχεται σε iOS και Android, η ανάρτηση προσθέτει:

Ίδιοι δίκαιοι όροι, διαθέσιμοι σε όλους τους προγραμματιστές, σε ένα πραγματικό κατάστημα πολλαπλών πλατφορμών – με εκπληκτικά παιχνίδια για όλους.

Αν γνωρίζετε τον καταμερισμό των εσόδων για το Epic Games Store, οι προγραμματιστές μπορούν να κρατήσουν έως και το 88% των εσόδων, ενώ το υπόλοιπο 12% πηγαίνει στην Epic. Όταν η ανάρτηση λέει “Ίδιοι δίκαιοι όροι”, πιθανότατα αναφέρεται στο γεγονός ότι η ίδια συμφωνία θα υπάρχει και για την έκδοση του καταστήματος για κινητά.
Αν αυτό ισχύει, θα είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς η Google χρεώνει 15% για το πρώτο 1 εκατομμύριο δολάρια σε έσοδα που κερδίζει ο προγραμματιστής κάθε χρόνο. Μετά την επίτευξη αυτού του ορίου, η αμοιβή ανεβαίνει στο 30%.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R