Το προσιτό foldable της Samsung μπορεί να κοστίζει και “μόλις” 800 δολάρια!

21 Μαρτίου, 2024

Σύμφωνα με τις φήμες, η Samsung εργάζεται προφανώς πάνω σε μια φθηνή έκδοση του Galaxy Z Fold 6. Αλλά για πόσο φθηνότερη μιλάμε; Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα από την Κορέα, θα μπορούσαμε να δούμε μια τιμή γύρω στα 800 δολάρια, η οποία μοιάζει απίστευτη αν αναλογιστείτε πόσο κοστίζει το Fold 5.

Για λόγους σύγκρισης, το Galaxy Z Fold 5 όταν παρουσιάστηκε είχε κόστος 1.800 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι αν οι φήμες είναι αληθινές, η φθηνότερη έκδοση του Fold 6 θα κοστίζει λιγότερο από τα μισά χρήματα! Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν οι φήμες αυτές έχουν κάποια βάση, αλλά αν η Samsung το καταφέρει τότε σίγουρα οι πωλήσεις των foldables θα εκτοξευτούν στα ουράνια.

Φυσικά για να επιτευχθεί μια τόσο χαμηλή τιμή θα πρέπει να γίνουν και συμβιβασμοί. Έτσι θα πρέπει να περιμένουμε διαφορετική τεχνολογία οθόνης, και ίσως χαμηλότερης ποιότητας κάμερες. Μικρό το κακό και μεγάλα τα οφέλη τόσο για τους καταναλωτές όσο και για την ίδια την Samsung η οποία θα καταφέρει επιτέλους να κάνει τα foldables mainstream και να ξεκλειδώσει τις πωλήσεις και για τις υπόλοιπες αναδιπλούμενες συσκευές της.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R