Το επόμενο προϊόν της OnePlus θα μπορούσε να είναι ένα ηχείο

18 Νοεμβρίου, 2023

Η OnePlus ξεκίνησε από την κατηγορία των smartphones, αλλά αργότερα επεκτάθηκε σε ακουστικά, tablet ενώ πρόσφατα και στα δημοφιλή πια πτυσσόμενα τηλέφωνα. Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία προσπαθεί να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, κάτι που έγινε γνωστό από ένα teaser στη σελίδα της στο Instagram. Σύμφωνα με το σύντομο βίντεο, φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται επάνω στην πρώτη της σειρά ηχείων!

Δεν είναι πολλά γνωστά για τη συσκευή αυτή τη στιγμή, αλλά το βίντεο αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ολοκληρωμένο ηχείο με πολλούς οδηγούς στο εσωτερικό του οι οποίοι βλέπουν σε διαφορετικές γωνίες. Ίσως η OnePlus να θέλει να μπει στα «χωράφια» της Sonos με ηχεία που έχουν ήχο 360 μοιρών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OnePlus India (@oneplus_india)

Σύμφωνα με το σλόγκαν σύντομα θα δούμε το “θαύμα της μουσικής να συναντά τη δύναμη της τεχνολογίας”. Αν έπρεπε να μαντέψουμε, μάλλον θα βασίζεται στη συνδεσιμότητα Bluetooth που είναι ο κανόνας/πρότυπο στις μέρες μας, αλλά το πώς θα ξεχωρίζει από τα χιλιάδες άλλα ηχεία Bluetooth που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά είναι ασαφές.

Άλλες εταιρείες όπως η Apple έχουν κάνει προσπάθεια δημιουργίας ηχείων όπως με τη σειρά HomePod, αν και θα λέγαμε δεν ήταν η τεράστια επιτυχία που ήλπιζε η Apple. Οι προσπάθειες της OnePlus θα είναι διαφορετικές; Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R