Το Harper’s Bazaar ανεβάζει επίσημα φωτογραφίες του foldable Huawei P50 Pocket

16 Δεκεμβρίου, 2021

Για το νέο flip foldable της Huawei έχουμε ακούσει αρκετές φήμες, ενώ πρόσφατα η Huawei ανέβασε και κάποια teasers επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την σχεδίαση της συσκευής.

Τώρα το δημοφιλές Harper’s Bazaar αποφάσισε να σταματήσει μια και καλή τις φήμες και ανέβασε στο Weibo το νέο Huawei P50 Pocket σε πραγματικές φωτογραφίες, και μάλιστα φωτογραφημένο στα χέρια της διάσημης κινέζας ηθοποιού Guan Xiaotong.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε ότι υπάρχει η σχεδίαση που θυμίζει την σειρά P50 με την διαφορά όμως ότι ο ένας κύκλος του camera module είναι στην πραγματικότητα οθόνη.
Φυσικά η ποιότητα κατασκευής για άλλη μια φορά είναι από άλλον πλανήτη, ενώ το design δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ που απευθύνεται στους απανταχού fashionistas.

Για τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 888 (έκδοση 4G). Αναμενόμενα και οι κάμερες θα εστιάζουν σίγουρα στις selfies.

Το νέο Huawei P50 Pocket όπως έχουμε πει θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν περιμένουμε να το δούμε επίσημα και στην χώρα μας.

ΠΗΓΗ