Το Honor X50 GT δανείζεται την σχεδίαση του φανταστικού Huawei Mate X3

2 Οκτωβρίου, 2023

Ο γνωστός blogger τεχνολογίας Digital Chat Station αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Honor σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς X50. Αυτά τα κινητά θα ξεχωρίζουν για την φρέσκια τους σχεδίαση και την πολυτελή κατασκευή η οποία όμως θα σας θυμίσει κάποιον άλλο κατασκευαστή!

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο σχεδιασμό του νέου Honor X50 GT, καθώς ο Digital Chat Station αποκάλυψε ότι το Honor X50 θα διαθέτει σχεδίαση στην πλάτη η οποία θυμίζει το Huawei Mate X3. Αυτή είναι μια αρκετά περίεργη κίνηση, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν μας χαλάει καθόλου, μιας και το Mate X3 είναι ένα πραγματικό κόσμημα.

Επιπλέον, ο Digital Chat Station έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η Honor σχεδιάζει να κατακτήσει την online αγορά με το Honor X50 GT και το Honor 100 GT στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους.
Το Honor X50 GT και το Honor 100 GT θα ενσωματώνουν τα κορυφαία Qualcomm Snapdragon chip και αρκετή μνήμη εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις, ενώ και οι οθόνες θα είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Αυτά τα νέα είναι συναρπαστικά τόσο για τους λάτρεις της Honor αλλά και για όλους εμάς που λατρεύουμε την αισθητική και την ποιότητα των κινητών της Huawei.