Το Live Translate της Samsung θα υποστηρίζει σύντομα και εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών

7 Ιουνίου, 2024

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε ότι το Live Translate, μέρος της σουίτας Galaxy AI, θα είναι συμβατό με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε αυτή τη χρήσιμη λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης απευθείας από ορισμένες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές messaging. Μάλιστα θα υποστηρίζει ακόμη και τη λειτουργία φωνητικής μετάφρασης.

Το Galaxy AI που κυκλοφόρησε με τη σειρά Galaxy S24, περιλαμβάνει πολλαπλές λειτουργίες AI, αλλά δεν είναι όλες συμβατές με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Για παράδειγμα, η λειτουργία περίληψης (Summary) είναι συμβατή με την εφαρμογή εγγραφής φωνής της Samsung. Η λειτουργία Live Translate για φωνητικές κλήσεις είναι συμβατή με την εφαρμογή Dialer της Samsung. Ωστόσο, η εταιρεία έχει επεκτείνει τη συμβατότητα του Live Translate, συμπεριλαμβανομένης της φωνητικής μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο.

Η λειτουργία «Live Translate» Galaxy AI θα είναι συμβατή με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών

Η δυνατότητα χρήσης του Live Translate σε εφαρμογές μηνυμάτων τρίτων κατασκευαστών θα κάνει την εμπειρία επικοινωνίας πολύ πιο πρακτική. Θα σας διευκολύνει να μείνετε σε επαφή είτε με ξένους φίλους είτε με επαγγελματικούς συνεργάτες, καταργώντας τα γλωσσικά εμπόδια. Όλα αυτά χάρη στη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

Προς το παρόν, η Samsung δεν έχει μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υποστηριζόμενες εφαρμογές. Θα ήταν καλά νέα αν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τόσο δημοφιλείς όσο το WhatsApp ή το Telegram ήταν στη λίστα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το απόρρητο των χρηστών αποτελεί βασική πτυχή γι’ αυτούς. Το Live Translate αποτελεί απόδειξη αυτού, αφού όλη η επεξεργασία θα γίνεται στη συσκευή, χωρίς τα δεδομένα να πηγαίνουν στο cloud.

Τέλος, η Samsung θέλει η σουίτα Galaxy AI να γίνει μεγαλύτερη και πιο λειτουργική. Η εταιρεία υπόσχεται να συνεχίσει να επενδύει για να φέρει προηγμένες λειτουργίες που υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη σε όλο και περισσότερα προϊόντα Galaxy.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R