Το νέο LG SoundBar S60T απογειώνει την ηχητική εμπειρία

7 Ιουνίου, 2024

Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο soundbar S60T. Σχεδιασμένο για να φέρει κινηματογραφική ποιότητα ήχου στο σπίτι, το S60T συνδυά-ζει τεχνολογία αιχμής με κομψό σχεδιασμό για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ήχου για τους καταναλωτές.

Το LG Soundbar S60T είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ηχοσύστημα- είναι μια κα-θηλωτική λύση ήχου που ολοκληρώνει την εμπειρία της LG TV με soundbar και συ-μπληρώνει τη σχεδίαση και ακουστική της απόδοση. Το S60T παρέχει πλούσιο, υψηλής πιστότητας ήχο που μετατρέπει την καθημερινή ακρόαση σε μια πραγματικά συναρπα-στική εμπειρία. Είτε παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, είτε κάνετε streaming μουσικής είτε παίζετε βιντεοπαιχνίδια, το S60T εξασφαλίζει κρυστάλλινο ήχο με βαθιά μπάσα και ισορροπημένους τόνους.

Παρέχει ελκυστικό ήχο surround 340 W 3.1ch και ένα subwoofer που δημιουργούν ρε-αλιστικά ηχητικά τοπία, ενώ με το AI Sound Pro και τους αλγόριθμους “deep learning” τα επίπεδα ήχου προσαρμόζονται αυτόματα και ανάλογα με το περιεχόμενο που ακούν οι χρήστες. Το AI Sound Pro μπορεί και ανιχνεύει το περιεχόμενο που προβάλλεται, μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδών και εφαρμόζει ιδανικές ρυθμίσεις ήχου για την καλύ-τερη δυνατή εμπειρία.
Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο WOW Interface μέσα από την LG TV ώ-στε να έχουν έλεγχο του soundbar, όπως αλλαγή λειτουργιών ήχου, προφίλ και πρό-σβαση σε άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Ακόμα, το soundbar S60T της LG είναι ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον αφού τα εσωτερικά μέρη του και τα εξαρτήματα είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό , δείγμα μιας οικολογικής προσέγγισης και προσπάθειας της LG στην παραγωγή προϊόντων φι-λικών στο περιβάλλον. Επίσης, από ανακυκλωμένα υλικά δημιουργείται και το εξωτε-ρικό κομμάτι του soundbar, αφού το ύφασμα καλύμματος προέρχεται από πλαστικές φιάλες. Το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης πιστοποιεί ότι το ύφασμα καλυμμάτων πολυεστέρα κατασκευάζεται από πλαστικές φιάλες .

Ανακαλύψτε το LG soundbar S60T και απολαύστε θεαματικό ήχο όπως ποτέ άλλοτε.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R