Το Mate 30 Pro θα έχει πρωτοποριακή σχεδίαση και οθόνη που δεν τόλμησε να χρησιμοποιήσει η Samsung;

10 Ιουλίου, 2019

Ο Ice Universe είναι μια ιδιαίτερα γνωστή και αξιόπιστη πηγή και ειδικεύεται σε διαρροές πληροφοριών για προϊόντα της Samsung.
Διάολε, αυτό θα πει παράξενη αλλά εστιασμένη εργασία! Πληροφοριοδότης για κινητά Samsung!
Αυτός ο κύριος λοιπόν ισχυρίζεται ότι η κορεατική εταιρεία πειραματίστηκε αρκετά με διάφορα σχέδια για τα κινητά επόμενης γενιάς, αλλά στο τέλος αποφάσισε να μην ρισκάρει και να δώσει την τεχνολογία αυτή στον ανταγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα ο Ice Universe ισχυρίζεται ότι το επερχόμενο Huawei Mate 30 Pro θα ενσωματώνει μια από τις τεχνολογίες οθόνης που απέρριψε η Samsung λέγοντας μάλιστα ότι το κινητό αυτό θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές για το 2019.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter μάλιστα δείχνει ένα «πακέτο» από οθόνες με εξαιρετικά κυρτές πλευρές και ισχυρίζεται ότι κάποια από αυτές είναι αυτή που θα εξοπλίζει την ναυαρχίδα της Huawei και την ονομάζει «full screen v2.0».

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την έλλειψη τόλμης της Samsung λέγοντας ότι ακόμη και τις οθόνες 90Hz έχει δοκιμάσει η Samsung και δεν τόλμησε να τις ενσωματώσει σε κάποια συσκευή της ενώ αντίθετα η OnePlus το έκανε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στο 7 Pro.

Τέλος δηλώνει ότι η παρουσίαση του Mate 30 Pro θα γίνει κάποια στιγμή τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο κάτι που εμείς θα διαψεύσουμε καθώς γνωρίζουμε ότι το μεγάλο event θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την έκθεση IFA στο Βερολίνο όπου θα παρουσιαστεί και ο νέος επεξεργαστής Kirin.