Ο George R.R Martin αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το επόμενο Game of Thrones

10 Ιουλίου, 2019

Τα γυρίσματα για το prequel του Game of Thrones έχουν ήδη αρχίσει στην Βόρειο Ιρλανδία με άκρα μυστικότητα. Βλέπετε μέχρι σήμερα εκτός από κάποια ονόματα ηθοποιών το HBO δεν έχει κάνει κάποια άλλη επίσημη ανακοίνωση.

Την δουλειά του γραφείου τύπου του HBO αποφάσισε να διεκδικήσει ο συγγραφέας και παραγωγός της σειράς George R.R Martin ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας κάποιες λεπτομέρειες.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly είπε «Γνωρίζουμε τα 7 βασίλεια του Γουέστερος, αλλά αν πας στο παρελθόν υπήρχαν 9 βασίλεια. Αν τώρα πας ακόμη πιο πίσω υπήρχαν 12 ενώ ακόμη πιο παλιά τα βασίλεια ήταν 100! Αυτή είναι η εποχή που διαδραματίζεται η νέα σειρά.»

Ο Martin επιβεβαίωσε επίσης ότι θα δούμε κάποιους από τους γνωστούς οίκους στην γέννησή τους, δηλώνοντας μάλιστα ότι οι Σταρκ θα είναι σίγουρα εκεί, όπως και οι πρώτοι White Walkers ή «Άλλοι» όπως ονομάζονταν τότε, επίσης θα υπάρχουν Ανταρόλυκοι, μαμούθ αλλά και οι πρόγονοι των Λάνιστερ οι Κάστερλυ του Κάστερλυ Ροκ.

Η νέα σειρά δεν έχει ονοματιστεί επίσημα για την ώρα αλλά και για αυτό ο Μάρτιν έκανε το μικρό του spoiler. Είπε ότι έχει δώσει την συγκατάθεσή του να έχει το όνομα «The Long Night» ή έστω «The Longest Night» για να μην υπάρχει μπέρδεμα με το επεισόδιο The Long Night της 8ης σαιζόν.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R