Το νέο τρέιλερ από το Rebel Moon του Zack Snyder είναι το όνειρο των Space Opera fans

14 Νοεμβρίου, 2023

Στην ταινία η Sofia Boutella υποδύεται την Kora, μια πρώην στρατιώτη του στρατού του Imperium, η οποία ζει στο φεγγάρι του Veldt μακριά από την επιρροή τους εδώ και χρόνια. Ωστόσο, όταν το Imperium εισβάλλει στο Veldt, η Kora βλέπει αυτό ως μια ευκαιρία για λύτρωση. Συγκεντρώνει τότε μια ομάδα μαχητών για να αντισταθούν στο Imperium και στην mother world την κυβέρνηση που κυριαρχεί στον γαλαξία. Οι μαχητές της Kora αποτελούνται από τον Titus, έναν πρώην στρατηγό του Imperium που υποδύεται ο Djimon Honsou, τη Nemesis το cyborg ξιφομάχο που υποδύεται η Doona Bae, τον Kai τον μισθοφόρο που υποδύεται ο Charlie Hunnam, τον Darrian και την Devra που είναι αδέλφια που υποδύονται ο Ray Fisher και η Cleopatra Coleman αντίστοιχα, και τον Tarak τον σιδερά beastmaster που υποδύεται ο Staz Nair.

Είναι φανερό ότι ο Snyder, μαζί με τους συν-σεναριογράφους Shay Hatten και Kurt Johnstad, έκαναν ένα κοκτέιλ με διάφορα στοιχεία από franchises όπως το Star Wars, το Warhammer 40K και το Dune για να δημιουργήσουν το Rebel Moon. Το νεότερο τρέιλερ, όπως και εκείνο του Αυγούστου, είναι εντυπωσιακό και επιβλητικό. Έχει τη δυνατότητα να χαρίσει στον Snyder το τεράστιο franchise που περιμένει με αγωνία από το 2013. Ενώ η πρώτη ταινία μπορεί να μην ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες, η δεύτερη είναι εκεί για να το αναπληρώσει, μαζί με όποια άλλα έργα έχουν σχεδιάσει ο Snyder και η ομάδα του στο πλαίσιο του μεγάλου του οράματος.

Το πρώτο μέρος του Rebel Moon, A Child of Fire θα προβάλλεται για μικρό χρονικό διάστημα στις αίθουσες από τις 15 Δεκεμβρίου ενώ θα έρθει στο Netflix μια εβδομάδα μετά. Το Scargiver, το δεύτερο μέρος, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου 2024.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R