Το Nothing Phone 2a διαρρέει και δείχνει να μην έχει τον γνωστό Glyph φωτισμό της πλάτης

6 Φεβρουαρίου, 2024

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Nothing αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με την ονομασία Phone 2a στο Mobile Congress της Βαρκελώνης. Τώρα μια εικόνα της συσκευής που διέρρευσε δείχνει ότι η Nothing μπορεί να ακολουθήσει διαφορετική κατεύθυνση όσον αφορά το σχεδιασμό.

Οι άνθρωποι στο Smartprix, σε συνεργασία με τον γνωστό tipster @OnLeaks, φαίνεται να έχουν πάρει στα χέρια τους ένα render του επερχόμενου Phone 2a. Το render εμφανίζει το πίσω μέρος του smartphone και αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για την εταιρεία.

Αυτή είναι ότι αυτή η συσκευή μοιάζει να μην διαθέτει τα Glyph LEDs για τα οποία είναι γνωστή. Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone της Nothing που δεν θα χρησιμοποιεί τον φωτισμό της πλάτης. Ίσως αυτός να είναι ο τρόπος να διαχωρίσει η εταιρεία τα κορυφαία της μοντέλα από τα πιο προσιτά και ταυτόχρονα να μειώσει και το κατασκευαστικό κόστος.

Με βάση προηγούμενες διαρροές, πιστεύεται ότι η συσκευή θα έχει διπλή κάμερα με αισθητήρες 50MP ενώ ακούγεται έντονα ότι στο εσωτερικό του θα υπάρχει το Dimensity 7200.