Το Twitter δοκιμάζει την ακόμη πιο ακριβή συνδρομή Premium Plus

30 Οκτωβρίου, 2023

Αφού άρχισε να δοκιμάζει μια συνδρομή 1 δολαρίου ανά έτος για νέους χρήστες σε επιλεγμένες χώρες, το X (προηγουμένως Twitter) ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο ότι αποφάσισε να ξεκινήσει μια ακόμη πιο ακριβή συνδρομή από αυτή που επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύονται στην πλατφόρμα.

Σε μια προσπάθεια να σταματήσει τη βουτιά των εσόδων του, το X λανσάρει τώρα την κατηγορία Premium Plus, η οποία κοστίζει 16 δολάρια το μήνα. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον λογαριασμό του X Premium, μαζί με λεπτομέρειες σχετικά με τα οφέλη που θα λάβουν όσοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα.

Με τα 16 αυτά δολάρια λοιπόν θα μπορέσετε να ξεφορτωθείτε εντελώς τις διαφημίσεις από τα For You και Following feed tabs. Το πιο σημαντικό είναι ότι το X υπόσχεται να προσφέρει στους συνδρομητές του Premium Plus τη μεγαλύτερη προώθηση στο περιεχόμενο τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες συνδρομητικές βαθμίδες.

Τέλος, το X αναφέρει ότι οι συνδρομητές Premium Plus θα έχουν πρόσβαση στην πλήρη σουίτα εργαλείων για δημιουργούς. Δεν είναι ακόμη δυνατή η εγγραφή στο Premium Plus στο κινητό, αλλά αυτό πιθανότατα θα προστεθεί πολύ σύντομα.
Επί του παρόντος, το X διαθέτει τρία διαφορετικά πακέτα συνδρομής: Basic, Premium και Premium Plus. Η φθηνότερη βαθμίδα κοστίζει 3 δολάρια το μήνα, ενώ τα Premium και Premium Plus είναι πλέον διαθέσιμα για 11 και 16 δολάρια αντίστοιχα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα οφέλη κάθε μιας από αυτές τις βαθμίδες, φροντίστε να επισκεφθείτε την ειδική σελίδα του X.