Το Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να είναι ένα εντυπωσιακό foldable τερατάκι

13 Μαρτίου, 2024

Είναι γνωστό ότι η Xiaomi δουλεύει επάνω στο επόμενο foldable το Mix Fold 4 το οποίο αναμένεται μέσα σε αυτό το καλοκαίρι. Τώρα ο ιδιαίτερα παραγωγικός leaker Digital Chat Station μας αποκαλύπτει μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέα αυτής συσκευής.

Το Mix Fold 4 θα έχει σημαντικά μικρότερη τσάκιση στην πτυσσόμενη οθόνη του σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, κάτι που δείχνει στην ουσία έναν νέο μηχανισμό αναδίπλωσης. Οι πληροφορίες επίσης μιλούν για αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, και βάρος μεταξύ 220 και 240 γραμμαρίων.

Η συσκευή θα συνοδεύεται από 16GB RAM, 1TB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία μεγέθους 5.000 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 100W και κύρια οπίσθια κάμερα 50 MP με μεγάλο διάφραγμα μαζί με νέο περισκοπικό φακό. Φυσικά θα υπάρχει και ultrawide κάμερα αλλά και πιθανότατα και δεύτερος τηλεφακός, όπως ακριβώς στο Mix Fold 3.

Αναμένεται φυσικά να χρησιμοποιεί το chipset Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm κάτι που εγγυάται και τις κορυφαίες επιδόσεις. Αναμένουμε σύντομα ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή