Το YouTube Music Premium φροντίζει να μην μείνετε ποτέ χωρίς την αγαπημένη σας μουσική

20 Μαρτίου, 2023

Το YouTube Music μπορεί να έχει τα «προβληματάκια» του, αλλά ευτυχώς αναπτύσσεται συνεχώς και προσθέτει νέες λειτουργίες που ζητάνε οι χρήστες.

Μάλιστα περισσότεροι από 80 εκατομμύρια ακροατές είναι στο YouTube Music και ένα μεγάλο μέρος από αυτούς πληρώνουν για την Premium συνδρομή. Η συνδρομή δίνει στους πελάτες την δυνατότητα να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική χωρίς διαφημίσεις, κάτι που αυτομάτως κάνει την υπηρεσία του YouTube άμεσο αντίπαλο όλων των γνωστών συνδρομητικών υπηρεσιών μουσικής όπως για παράδειγμα το Spotify. Τώρα υπάρχει και μια νέα λειτουργία την οποία μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές της συνδρομητικής υπηρεσίας και αυτή βρίσκεται καλά κρυμμένη μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Για αυτή την λειτουργία ακούσαμε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2023, και όπως φαίνεται τώρα λειτουργεί κανονικά και μπορείτε και εσείς να την απολαύσετε.

Μπαίνοντας λοιπόν στον λογαριασμό σας επιλέξτε τις Ρυθμίσεις. Εκεί θα βρείτε την επιλογή «Λήψεις και αποθηκευτικός χώρος». Μέσα σε αυτό το μενού στο τέλος θα δείτε την επιλογή «Τραγούδια που ακούστηκαν πρόσφατα» η οποία μάλιστα θα είναι και ενεργοποιημένη.


Η λειτουργία αυτή λοιπόν θα φροντίσει να κατεβάσει στο κινητό σας τα 200 τελευταία τραγούδια που ακούσατε. Μάλιστα θα το κάνει αυτό ακόμη και αν οι «Έξυπνες Λήψεις» είναι απενεργοποιημένες.


Η Google δεν ανέφερε πού θα εμφανίζονται αυτές οι αυτόματες λήψεις και δεν υπάρχει ορατή λίστα αναπαραγωγής που να περιέχει αυτά τα τραγούδια ούτε στην προβολή της αρχικής οθόνης ούτε εντός της καρτέλας Library, αλλά η διατύπωση της εταιρείας υποδηλώνει ότι προορίζονται μόνο για ακρόαση εκτός σύνδεσης.ο

Αν ποτέ βρεθείτε κάπου χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, τόσο οι “Έξυπνες λήψεις” όσο και οι λήψεις από τα “Τραγούδια που ακούσατε πρόσφατα” θα φροντίσουν να καλύψουν το κενό της ψυχαγωγίας σας αποτελεσματικά. Τουλάχιστον μέχρι να βρεθείτε πάλι online.