BUYER'S GUIDEXMAS 2020 Gift Guides: Τα κορυφαία gadget για ξεκούραστη και αποτελεσματική δουλειά από το σπίτι!

14 Δεκεμβρίου, 2020

Η δουλειά από το σπίτι ήρθε, και όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό να μας αφήσει να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες σύντομα.
Το πιο βασικό πρόβλημα βέβαια είναι ότι όσοι ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε από το σπίτι, διαπιστώσαμε «the hard way» ότι η αγαπημένη μας οικία δεν είναι φτιαγμένη για αυτό τον σκοπό. Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για το ψυχολογικό κομμάτι, το γεγονός δηλαδή ότι στο μυαλό μας έχουμε συνδέσει το σπίτι με ξεκούραση, χαλάρωση και ζεστές οικογενειακές στιγμές, αλλά και το θέμα του εξοπλισμού!
Μέχρι σήμερα οτιδήποτε μας βοηθούσε στην δουλειά ήταν…στην δουλειά. Το άνετο πληκτρολόγιο, η προεδρική καρέκλα γραφείου, η αίθουσα τηλεδιασκέψεων ή το meeting room, και φυσικά οι συνάδελφοι και οι πελάτες μας.
Τώρα καλούμαστε να αλλάξουμε δραματικά τις συνήθειες μας, και να δημιουργήσουμε ένα δεύτερο γραφείο στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή ακόμη και το παιδικό δωμάτιο από το μηδέν. Μιας και λοιπόν έχετε αποφασίσει να επενδύσετε σε κάποια gadgets που θα κάνουν το «δουλεύουμε από το σπίτι» λίγο πιο αποτελεσματικό και ξεκούραστο, αποφασίσαμε και εμείς να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις για να εκμεταλλευτείτε και τις εορταστικές προσφορές.

 

Huawei MateBook 14 2020

Μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους για να αγοράσεις το νέο MateBook 14, αλλά ίσως ο πιο σημαντικός είναι η οθόνη 14 ιντσών 2K FullView η οποία έχει λόγο διαστάσεων 3:2! Βλέπετε η λεπτομέρεια αυτή δίνει περισσότερο κάθετο χώρο από μια συμβατική οθόνη, γεγονός που την καθιστά ιδανική για διάβασμα, επεξεργασία εγγράφων και περιήγηση σε ιστοσελίδες. Επόμενο όπλο του MateBook είναι ο επεξεργαστής AMD Ryzen 5 4600H ο οποίος κατασκευάζεται στα 7nm και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, σε συνεργασία πάντα με τα 16GB RAM και τον γρήγορο δίσκο SSD των 512GB.
Αν και αυτά δεν σου φτάνουν, απλά κοίτα το. Είναι ένα μεταλλικό premium κουκλί και ναι θέλεις να το δεις επάνω στο γραφείο σου!
ΤΙΜΗ: 999€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Navaris Universal βάση

Η βάση για το laptop είναι ίσως το πιο must gadget για το γραφείο σου. Τα πλεονεκτήματά του πολλά, αλλά θα εστιάσουμε σε δύο βασικά. Πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι θα φέρει το laptop πιο κοντά στο ύψος των ματιών, άρα δεν θα χρειάζεται να είσαι πάντα σκυμμένος. Τέλος λοιπόν η κούραση στα μάτια, οι πόνοι και τα πιασίματα στον λαιμό.
Δεύτερον και εξίσου σημαντικό…θα φέρεις την webcam σε πιο σωστή θέση. Έλα παραδέξου το. Και εσύ πιστεύεις ότι φαίνεσαι χάλια στις τηλεδιασκέψεις, και ο λόγος είναι ότι η webcam είναι πολύ χαμηλά. Τέλος και στο προγούλι δηλαδή.
ΤΙΜΗ: 29,90€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Wonder Warm Mini Handy Heater

Η δουλειά από το σπίτι σας στερεί την απόλαυση του να είσαι σε έναν χώρο όπως το γραφείο όπου η θερμοκρασία είναι πάντα σταθερή, και το κυριότερο τους λογαριασμούς θέρμανσης τους πληρώνει άλλος; Η λύση είναι αυτή η μικροσκοπική σόμπα πρίζας η οποία μπορεί να μπει επάνω ή κάτω από το γραφείο για να ζεσταίνει τα ποδαράκια σας. Επιλέγεις θερμοκρασία και την ένταση του ανεμιστήρα και είσαι έτοιμος για το επόμενο Zoom φορώντας μόνο το πουκάμισο. Ότι δηλαδή φαίνεται από την κάμερα του laptop!
ΤΙΜΗ: 13,30€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Xiaomi LED Desk Lamp 1S

Η πιο πρακτική και καλοσχεδιασμένη λάμπα για το γραφείο σας έχει την υπογραφή της Xiaomi. Έχει έξυπνο μηχανισμό που διπλώνει και δυνατότητα προσαρμογής της γωνίας σε 135 μοίρες, ενώ συνεργάζεται με την εφαρμογή Mi Home App για να την χειρίζεσαι και μέσω Google Assistant και Alexa. Θα κάνει την εργασία πιο ξεκούραση για τα μάτια, ενώ θα φωτίσει και την μοναδική σου ομορφιά στο επόμενο Zoom meeting. Διπλό το καλό.
ΤΙΜΗ: 40€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Bose Noise Cancelling 700

Θέλεις να δουλέψεις από το σπίτι, αλλά το σπίτι δεν σε αφήνει να «αγιάσεις»; Τότε έχουμε το ίδιο πρόβλημα! Παιδιά, σκυλιά, γατιά, τηλέφωνα, κουδούνια ή άλλοι θόρυβοι της καλής (ή του καλού) σας απλά σε αποσυντονίζουν και η παραγωγικότητα πέφτει στα τάρταρα. Με τα ακουστικά της Bose όμως τα πάντα εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Μάλιστα μπορείς να ρυθμίσεις και το ποσοστό αποθορυβοποίησης, έτσι ώστε μην καεί το σύμπαν γύρω σου όσο είσαι χαμένος στην αγαπημένη σου μουσική ή την βαρετή παρουσίαση στο Zoom.
ΤΙΜΗ: 399€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Logitech C920S

Έχεις προσέξει ότι από τότε που άρχισες τις τηλεδιασκέψεις, οι περισσότεροι συνάδελφοι και συνεργάτες…εεε πως να το πω ευγενικά….μοιάζουν λίγο πιο «ασχημούληδες»;
Ε λοιπόν δεν είναι η ιδέα σου, το ίδιο πιθανότατα σκέφτονται και αυτοί για εσένα! Απλά οι κάμερες των laptop στην πλειοψηφία τους είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτες, με αποτέλεσμα να αλλοιώνουν χρώματα και το σχήμα του προσώπου. Πάρε λοιπόν την φανταστική web κάμερα της Logitech η οποία προσφέρει βίντεο full HD 1080p και πεντακάθαρο στερεοφωνικό ήχο, και κάνε βιντεοκλήσεις ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Η κάμερα θα φροντίζει να φαίνεσαι στα καλύτερα σου, και πιο ξέρει. Ίσως να ξεκινήσεις και την δική σου vlogging καριέρα με την βοήθειά της!
ΤΙΜΗ: 125€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

SanDisk Extreme PRO V2 1TB Portable SSD

Δουλειά από το σπίτι σημαίνει ότι δεν έχεις πια την ασφάλεια που σου δίνει το τμήμα IT της δουλειάς, και άρα τα ευαίσθητα αρχεία σου είναι σαφώς πιο ευάλωτα σε «ατυχήματα».
Η καλύτερη λύση είναι ένας απίθανα γρήγορος φορητός δίσκος SSD όπως ο Extreme PRO V2 της SanDisk, τον οποίο μπορείτε να βρείτε σε χωρητικότητες 1TB και 2TB.
Το κόστος του δεν είναι μικρό, αλλά τουλάχιστον θα είστε ήσυχοι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή χάρη στην AES 256bit κρυπτογράφηση αλλά και την προστασία από πτώσεις που διαθέτει.
ΤΙΜΗ: 296,48€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Viewsonic TD1655 Portable Monitor

Η ιδανική λύση για όσους δουλεύουν με δύο μόνιτορ, ή απλά εργάζονται με το tablet ή το κινητό και απλά θέλουν μια μεγαλύτερη οθόνη. Το μόνιτορ της Viewsonic είναι αρκετά μεγάλο (15,6’’), έχει ανάλυση full HD, χρόνο απόκρισης 6,5 ms και είναι αφής για να μπορείτε να δουλεύετε με το χέρι ή το ειδικό πενάκι που διαθέτει. Φυσικά η λύση αυτή δεν απευθύνεται μόνο για δουλειά από το σπίτι, μιας και όταν τελειώσουν πια οι καραντίνες θα μπορείτε να το παίρνετε μαζί για να κάνετε πιο εύκολα παρουσιάσεις από την φορητή σας συσκευή! Υποστηρίζει Windows, Android, Chrome OS, macOS και iOS οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και για την συμβατότητα με τις συσκευές σας.
ΤΙΜΗ: 429€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Royole RoWrite 2

Και όμως, οι χειρόγραφες σημειώσεις δεν έχουν πεθάνει. Για να είμαστε ειλικρινείς, και εμείς αρκετές φορές χρησιμοποιούμε την ατζέντα μας για οργάνωση και σημαντικές σημειώσεις στο γραφείο! Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Royole, η οποία κυκλοφόρησε μια έξυπνη ατζέντα αριστούργημα! Οι σημειώσεις γράφονται σε ένα συμβατικό χάρτινο μπλοκ με το ειδικό πενάκι, ενώ από πίσω υπάρχει μια εύκαμπτη επιφάνεια η οποία αναγνωρίζει οτιδήποτε γράφετε και το ψηφιοποιεί άμεσα. Δεν έχει σημασία αν είναι κείμενο ή σχεδιάγραμμα ή ακόμη και ζωγραφιά, το RoWrite 2 θα το καταλάβει, και με την πρώτη ευκαιρία θα το στείλει στο PCV ή το κινητό σας. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth, η αυτονομία είναι τεράστια (30 ημέρες) ενώ τα υλικά κατασκευής premium και το design εξαιρετικό!
ΤΙΜΗ: 114€
ΔΙΑΘΕΣΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *