Τα κορυφαία ακουστικά έως 150€ για το 2018

17 Σεπτεμβρίου, 2018

Μπορεί τα smartphones να έκλεισαν πολλά σπίτια, πχ compact φωτογραφικές, GPS κλπ, αλλά από την άλλη άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες για την αναγέννηση άλλων gadgets όπως τα ακουστικά.
Μάλιστα σήμερα μπορείτε να βρείτε στην αγορά φανταστικά ακουστικά έως 150 ευρώ τα οποία έχουν απόδοση πολλαπλάσια του κόστους τους. Δεν έχει σημασία αν προτιμάτε ανθεκτικά ακουστικά, in ear ή over the ear. Στον οδηγό αυτό θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα καλύψει τις ανάγκες σας.
Και πριν μας βομβαρδίσετε με μηνύματα τύπου «γιατί δεν βάλατε αυτό, ή γιατί λείπει εκείνο» θα πρέπει να σας πούμε ότι στις προτάσεις αγοράς βάλαμε ακουστικά που έχουμε ήδη δοκιμάσει και τα οποία μας εντυπωσίασαν σε διάφορα σενάρια χρήσης. Δηλαδή fitness, gaming, ακουστικά για μουσική, επαγγελματική χρήση ή ακόμη και για όσους απεχθάνονται τους θορύβους!

 

MARSHALL MAJOR II

Best on ear headphones

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Όσους ψάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό στιλ και απόδοσης σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

Η Marshall έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας φανταστικά ακουστικά σε ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Τα Major II λοιπόν έχουν όμορφη σχεδίαση, ιδιαίτερα μαλακή στέκα και αναδιπλούμενα ακουστικά για εξαιρετική φορητότητα. Είναι εξοπλισμένα με οδηγούς 40mm οι οποίοι προσφέρουν καλή απόδοση σε όλο το ακουστικό φάσμα. Η προτίμηση στις χαμηλές και μεσαίες τα κάνει ιδανικά για πιο ροκ καταστάσεις, αλλά δεν θα πουν όχι και σε κάτι πιο ποπ. Όλα τα λεφτά είναι σίγουρα οι χρυσές λεπτομέρειες και το σπιράλ καλώδιο που θυμίζουν τα 70’s.
Τα ίδια ακουστικά είναι διαθέσιμα και σε έκδοση Bluetooth για όσους θέλουν την ευκολία των ασύρματων. Ναι καλά διαβάσατε. Το κόστος τους δεν ξεπερνάει τα 50 ευρώ!

ΤΙΜΗ: 49.90€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

SHURE SE112 WIRELESS

Best in ear wireless


ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Αυτούς που απολαμβάνουν την μουσική από το κινητό και θέλουν ένα ποιοτικό και προσιτό ζευγάρι σκουστικά.

Πιστέψτε μας, τα ακουστικά αυτά έχουν τόσο καλό ήχο που ευχαρίστως θα πληρώναμε και τα διπλάσια λεφτά για να τα αποκτήσουμε. Η απόδοση αυτή οφείλεται στους ειδικούς δυναμικούς οδηγούς που ενσωματώνουν αλλά και στην εξαιρετική μόνωση που προσφέρουν τα ακουστικά από σιλικόνη. Μάλιστα η παθητική απομόνωση θορύβου μπορεί να μπλοκάρει έως και 37dB από τον περιβάλλοντα ήχο. Η ενσωματωμένη μπαταρία τους μπορεί να αντέξει έως και 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ενώ φυσικά διαθέτουν και μικρόφωνο για να απαντάτε στις κλήσεις.
Η απόδοσή τους σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους τιμή τα κάνει μια πρώτης τάξεως value for money αγορά.

ΤΙΜΗ: 105€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

AUDIO TECHNICA ATH-ANC33is

Value for money active noise cancelling

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Αν ταξιδεύετε συχνά ή περνάτε πολλές ώρες σε χώρους με αρκετό θόρυβο

Η Audio Technica είναι ιδιαίτερα γνωστή στους audiophiles και τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει μερικά αξιόλογα και άκρως προσιτά ακουστικά.
Τα ATH-ANC33is σίγουρα δεν είναι το πιο εύηχο όνομα που έχουμε δει, αλλά τα ακουστικά αυτά λειτουργούν εντυπωσιακά καλά. Διαθέτουν ενεργό σύστημα noise cancelling το οποίο τροφοδοτείται από μια απλή μπαταρία ΑΑΑ, και το οποίο μπορεί να κόψει έως και το 90% του περιβάλλοντος θορύβου! Ιδανικά δηλαδή για πολύωρα ταξίδια με αεροπλάνο ή εργασία σε μέρη με αρκετό θόρυβο.
Οι οδηγοί των 13mm αποδίδουν πολύ καλά και ο ήχος τους είναι πάντα ζεστός και ισορροπημένος, ενώ το μικρόφωνο που ενσωματώνουν έχει άριστη απόδοση στις κλήσεις.

ΤΙΜΗ: 97€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

SENNHEISER HD 280 PRO

Best Studio headphones


ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Μουσικούς, podcasters και ηχολήπτες που θέλουν ένα αχρωμάτιστο ποιοτικό ζευγάρι ακουστικών.

Θα βρείτε πολλές προτάσεις σε αυτή την κατηγορία απόδοσης και τιμής, αλλά τα Sennheiser έχουν όλο το πακέτο. Είναι ανθεκτικά, με καλώδιο σπιράλ και αποδίδουν φανταστικά. Δεν διεκδικούν κάποιο βραβείο σχεδίασης και μάλλον θα τα περιγράφαμε ως βαρετά, αλλά αυτά είναι τα ακουστικά που θα δείτε μέσα σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς ή σε στούντιο ηχογράφησης.
Ο λόγος είναι απλός. Ο ήχος τους είναι διαυγής και κρυστάλλινος και πάνω από όλα δεν χρωματίζουν τον ήχο για να εντυπωσιάσουν. Σε αυτή την κατηγορία όπως είπαμε υπάρχουν και πιο ποιοτικές επιλογές, αλλά καμία δεν κοστίζει μόλις 99 ευρώ!

ΤΙΜΗ: 99€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

1MORE TRIPLE DRIVER

Style & Sound combo

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Αυτούς που λατρεύουν τον ποιοτικό ήχο, αλλά δεν θυσιάζουν το στιλ

Σίγουρα δεν γνωρίζετε την 1More, αλλά κάτι μας λέει ότι στο μέλλον θα ακούσουμε πολλά για την εταιρία αυτή. Είναι μια ανερχόμενη δύναμη στην Κίνα, και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει παρουσιάζοντας ακουστικά με εξαιρετική σχεδίαση, άριστη ποιότητα κατασκευής και απλά φανταστικό ήχο. Τα Triple Driver έχουν premium κατασκευή, και σίγουρα ξεχωρίζουν από τον μαύρο ματ σωρό ακουστικών που υπάρχει στην αγορά. Ο ήχος τους είναι εντυπωσιακά ισορροπημένος, με γεμάτα μπάσα, μεστές μεσαίες συχνότητες και κρυστάλλινες υψηλές. Μάλιστα η 1More ισχυρίζεται ότι τα ακουστικά της μπορούν να ανέβουν έως και τα 40kHz! Η καλή τους απόδοση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι – όπως λέει και το όνομά τους- σε κάθε ακουστικό υπάρχουν 3 οδηγοί!
Εκτός από τα απλά ακουστικά υπάρχει και έκδοση Lightning για iPhone ενώ σύντομα έρχεται και η ασύρματη έκδοση. Μια από τις καλύτερες αγορές που μπορείτε να κάνετε σήμερα.

ΤΙΜΗ: 119€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

RAZER HAMMERHEAD

For Gamers

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Όσους το 24ωρο σημαίνει 20 ώρες gaming και 4 ώρες ξεκούραση

Ακουστικά για gamers δεν θα μπορούσαν να είναι διακριτικά. Έτσι τα Hammerhead ξεχωρίζουν για το φλούο πράσινο χρώμα τους και το logo της Razer με την ίδια απόχρωση. Η Razer βελτίωσε τα νέα της ακουστικά προσθέτοντας έξτρα μεγάλους οδηγούς 10mm για ακόμη περισσότερα decibel, ενώ τα έκανε ιδιαίτερα ανθεκτικά για να αντέχουν την κακομεταχείριση. Το flat καλώδιο δεν πρόκειται να μπερδευτεί ποτέ, ενώ ο ήχος τους είναι δυναμικός με γεμάτα μπάσα, ότι δηλαδή ψάχνει ένας σωστός gamer. Φυσικά δεν θα πουν όχι και σε στιγμές χαλάρωσης με μουσική ενώ διαθέτουν και ένα έξυπνο remote για τον έλεγχο της μουσικής ή την αποδοχή τηλεφωνικών κλήσεων.

ΤΙΜΗ: 89€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

SHURE SRH145

Value for money On Ears


ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Μουσική απόλαυση σε ένα ιδιαίτερα λογικό κόστος

Η Shure κατασκευάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά – και αντίστοιχα ακριβά- ακουστικά. Για καλή μας τύχη τα πηγαίνει το ίδιο καλά και στην δημιουργία προσιτών αλλά ποιοτικών προτάσεων. Μια από αυτές είναι και τα SRH145 τα οποία διαθέτουν ποιοτική κατασκευή, είναι ιδιαίτερα ελαφριά ενώ και το design του ξεχωρίζει. Μπορούν να διπλώσουν για εύκολη μεταφορά, ενώ προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση από τα μαλακά τους μαξιλαράκια. Ο ήχος τους είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε όλο το συχνοτικό φάσμα, ενώ και το μπάσο τους είναι δυνατό και ακριβές. Αυτό τα κάνει μια κορυφαία επιλογή στην κατηγορία τιμής για όσους απολαμβάνουν την μουσική όπου και αν βρίσκονται.

ΤΙΜΗ: 43€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

SONY MDR-XB50BS

Best for Sport


ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ
Όσους καίνε ντουζίνες θερμίδες καθημερινά σε γυμναστήρια και πάρκα

Ποια είναι τα ιδανικά ακουστικά για όσους γυμνάζονται σε καθημερινή βάση; Μα φυσικά αυτά που προσφέρουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, είναι ανθεκτικά σε ιδρώτα και νερό ενώ προσφέρουν και καλή ποιότητα ήχου. Τα ακουστικά της Sony καλύπτουν λοιπόν όλες τις παραπάνω προδιαγραφές καθώς διαθέτουν ανθεκτική κατασκευή με προδιαγραφές IPX4, ενσωματώνουν μια μπαταρία που μπορεί να αντέξει για 8.5 ώρες- ελάτε παραδεχτείτε το…δεν τρέχετε παραπάνω από μισή ώρα- ενώ έχουν ήχο Extra Bass για να σας δίνει η μουσική τον ρυθμό στο τρέξιμο. Το άγκιστρο επάνω στα ακουστικά στερεώνεται σταθερά στα αυτιά σας οπότε δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα όσο δυναμική και αν είναι η γυμναστική σας, ενώ υπάρχουν και διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα για να τα ταιριάξετε με τα καινούργια σας αθλητικά παπούτσια.

ΤΙΜΗ: 84€
ΔΙΑΘΕΣΗ