Εμφανίστηκαν και οι πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy S24 Ultra

2 Οκτωβρίου, 2023

Μετά την αποκάλυψη του σχεδιασμού του Galaxy S24 από το SmartPrix και το @OnLeaks, τώρα ήρθε η ώρα για το Galaxy S24 Ultra.

Οι εικόνες που βασίζονται σε CAD εμφανίζουν τον πλήρη σχεδιασμό του τηλεφώνου και, όπως αναφέρουν οι αναφορές, το Galaxy S24 Ultra έχει εκπληκτική ομοιότητα με το σημερινό Galaxy S23 Ultra. Καμία έκπληξη από αυτό βέβαια, δεν περιμέναμε και ριζική ανανέωση από την Samsung.

Το τηλέφωνο διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος τοποθετημένες με τον ίδιο τρόπο και ένα σχήμα ορθογώνιο με επίπεδες την επάνω και την κάτω πλευρά, την οποία συμπληρώνει το ελαφρώς καμπυλωτό πλαίσιο.

Η οθόνη του τηλεφώνου φαίνεται να είναι λίγο πιο επίπεδη από το S23 Ultra, και η Samsung φέρεται να μείωσε σημαντικά τα πλαίσια της κάτι για το οποίο είχαμε ακούσει ήδη τις φήμες. Τα bezels θα είναι συμμετρικά, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη εμφάνιση, ενώ το κάτω πλαίσιο τώρα δεν θα διαφέρει από τα υπόλοιπα. Με βάση τις πληροφορίες, η Samsung πρόσθεσε κράμα τιτανίου στη κατασκευή του τηλεφώνου και η συσκευή ζυγίζει 233 γραμμάρια, καθιστώντας την κατά 1 γραμμάριο ελαφρύτερη από το τρέχον μοντέλο.

Το Galaxy S24 Ultra θα έχει διαστάσεις 162,3 x 79 x 8,7 χιλιοστά, δηλαδή θα είναι μικρότερο αλλά και φαρδύτερο από το S23 Ultra.

Τέλος φαίνεται ότι η Samsung σχεδιάζει να ενσωματώσει μια κεραία Ultra-wideband στην επερχόμενη ναυαρχίδα της.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R