Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της XPENG γνωρίζουν τεράστια επιτυχία ακόμη και στην Ευρώπη

2 Οκτωβρίου, 2023

Η XPENG, ο κορυφαίος κινέζος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της για τον Σεπτέμβριο και το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η XPENG κατέγραψε μηνιαίες παραδόσεις 15.310 Smart EVs, που αντιπροσωπεύουν αύξηση 12% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και 81% αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο έτος, υπογραμμίζοντας την ισχυρή πορεία ανάπτυξης της XPENG για οκτώ συνεχόμενους μήνες.

Οι παραδόσεις XPENG G6 έφτασαν τις 8.132 μονάδες τον Σεπτέμβριο, γεγονός που αύξησε τις σωρευτικές παραδόσεις G6 σε 19.381 μονάδες.

Οι συνολικές παραδόσεις Smart EV για το τρίτο τρίμηνο του 2023 έφτασαν τις 40.008 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 72% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. Μέχρι στιγμής, η παραγωγική ικανότητα του XPENG G6 έχει επεκταθεί σημαντικά, επιταχύνοντας τις παραδόσεις του μοντέλου.

Μετά το ντεμπούτο του στην IAA Mobility 2023 στις αρχές Σεπτεμβρίου, η XPENG άρχισε να επιταχύνει τα σχέδια διεθνούς επέκτασης. Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2023, η XPENG ξεκίνησε την πρώτη παρτίδα παραδόσεων σε πελάτες του XPENG G9 σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες – Νορβηγία, Σουηδία, Ολλανδία και Δανία. Πως είπατε; Αν θα τα δούμε στην Ελλάδα; Μακάρι, μιας και έχουμε δει από κοντά τα οχήματα της Xpeng σε διάφορες διεθνείς εκθέσεις και μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι είναι απλά φανταστικά!