Έξυπνα γυαλιά αλλά και ακουστικά με AI ετοιμάζει για αυτή την χρονιά η Huawei

8 Ιουλίου, 2024

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δραστήρια για την Huawei. Νέα κινητά, ακουστικά, tablets, laptops και φυσικά φανταστικά έξυπνα ρολόγια. Και όμως, η χρονιά δεν έχει τελειώσει για τον κινεζικό γίγαντα, καθώς νέες πληροφορίες μας λένε ότι μέσα στους επόμενους μήνες η Huawei θα παρουσιάσει ολοκαίνουργια AI ακουστικά αλλά και έξυπνα γυαλιά!

Οι νέες αυτές συσκευές φαίνεται να έρχονται για να καθιερώσουν την Huawei στην αρένα της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και να φέρουν νέες βελτιωμένες εμπειρίες χρήσης στους fans της εταιρείας.


Ποια θα είναι τα νέα αυτά ακουστικά ουδείς γνωρίζει ακόμη, αλλά η λογική λέει ότι μπορεί να μιλάμε για τα FreeBuds 4 Pro τα οποία ακούγεται ότι ετοιμάζει η Huawei.
Όσο για τα γυαλιά…η Huawei έχει παρουσιάσει τα Eyewear 2 τα οποία διαθέτουν μερικές ενδιαφέρουσες έξυπνες λειτουργίες, οπότε ίσως να μιλάμε για τα Eyewear 3 τα οποία θα ενσωματώσουν τεχνητή νοημοσύνη.

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα της Huawei να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στον τομέα της AI, έναν τομέα που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε είχε ήδη κάνει βήματα μπροστά όταν οι υπόλοιποι κατασκευαστές είχαν μαύρα μεσάνυχτα.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R