Οι νέες εικόνες του Honor Magic V3 αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες της slim σχεδίασης

8 Ιουλίου, 2024

Είμαστε ακόμα περίπου μια εβδομάδα μακριά από την επίσημη αποκάλυψη του Honor Magic V3 και μια σειρά από εικόνες που δείχνουν το τηλέφωνο από κάθε γωνία μόλις διέρρευσαν ήδη στο Weibo.

Οι εικόνες δείχνουν τις μπλε, κόκκινες και λευκές εκδόσεις του Magic V3, της ναυαρχίδας της Honor, η οποία υποτίθεται ότι θα είναι το λεπτότερο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο. Τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει η Xiaomi το Mix Fold 4.


Το Honor Magic V3 θα παρουσιαστεί επίσημα στην Κίνα στις 12 Ιουλίου, μαζί με άλλες τρεις συσκευές, το Magic V3s, το MagicPad 2 και το MagicBook Art 14. Σύμφωνα με την Honor, το Magic V3 θα είναι ακόμα πιο λεπτό από το Magic V2, το οποίο έχει διαστάσεις 156,7 x 74,1 x 9,99 χιλιοστά.

Εκτός από το ότι είναι λεπτότερο από τον προκάτοχό του, το Magic V3 διαθέτει και πολλές άλλες βελτιώσεις όπως καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα. Παρόλο που η Honor δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις προδιαγραφές του Magic V3, προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας τροφοδοτείται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm. Αν και η διαμόρφωση της κάμερας παραμένει η ίδια, η περισκοπική κάμερα του Magic V3 θα διαθέτει οπτικό ζουμ 3,5 σε αντίθεση με το οπτικό ζουμ 2,5x του Magic V2.

Ακριβώς όπως και το Magic V2, το επερχόμενο αναδιπλούμενο Magic V3 θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 5.000+ mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 66W. Γνωρίζουμε επίσης ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει μνήμη RAM 16GB, αλλά δεν είναι σαφές αν η Honor θα κυκλοφορήσει διαφορετικές εκδόσεις με βάση την ποσότητα της μνήμης RAM. Στη χειρότερη περίπτωση, η κινεζική εταιρεία θα λανσάρει πολλαπλά μοντέλα Magic V3 με διαφορετικό ποσό εσωτερικής αποθήκευσης, όπως ακριβώς έκανε με το Magic V2.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Magic V2 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R