Huawei MediaPad M5: The Changemaker

16 Ιουλίου, 2018

Σήμερα ζούμε σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που κινείται με υψηλότατους ρυθμούς 24/7. Θέλουμε ο χρόνος μας να μετράει γιατί είναι πιο πολύτιμος από ποτέ.

Έχουμε ανάγκη από άριστη συνδεσιμότητα γιατί βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση, αλλά και γιατί, θέλουμε να έχουμε άμεση επαφή με όλους, να μοιραζόμαστε πολύτιμες πληροφορίες και ιδέες, να ανταλλάσσουμε απόψεις.Σήμερα έχουμε δύναμη,  την δύναμη να επεμβαίνουμε και να επηρεάζουμε σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το που βρισκόμαστε.
Οι εξελίξεις αυτές έχουν οδηγήσει σε τεράστιες αλλαγές στην σύγχρονη βιομηχανία και εκεί είναι που έρχονται οι changemakers.

Ποιοι είναι; Μα φυσικά οι δημιουργοί νέων επιχειρήσεων και ιδεών, οι διαχειριστές ανθρώπων και αυτοί που τολμούν να δοκιμάζουν νέες λύσεις και να σχεδιάζουν ένα καλύτερο μέλλον.

Η Huawei, μία ηγετική και καινοτόμος εταιρεία προσαρμοσμένη στον πελάτη, αναλύει το τυπικό 24ωρο ενός changemaker.

 

Πώς ξεκινούν τη μέρα τους; Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να κοιτάξουν το ημερολόγιο ή την ατζέντα τους. Άλλοι δε χάνουν χρόνο ξεκινώντας να δουλεύουν αμέσως μόλις ξυπνήσουν.

Ορισμένα δημιουργικά μυαλά χρειάζονται εκείνη την ιδέα που θα αποτελέσει εφαλτήριο για ολόκληρη τη διαδικασία της δημιουργίας. Ως εκ τούτου αναζητούν παντού την έμπνευση –από τα social media και τα αγαπημένα τους sites, μέχρι περιοδικά, εφημερίδες και blogs. Υπάρχουν κι εκείνοι που δεν ξεκινούν να δουλεύουν αν δεν έχουν κάνει πρώτα την έρευνά τους, έχοντας κρατήσει τις απαραίτητες –άπειρες συνήθως- σημειώσεις.

 

 

Για κάποιους η μουσική είναι απαραίτητη. Αφιερώνουν χρόνο στη δημιουργία της σωστής playlist που τους επιτρέπει να εστιάσουν στη δουλειά τους για ολόκληρη τη μέρα.

Ο καθένας έχει τη δική του ρουτίνα, τη δική του ιεροτελεστία. Όποια κι αν είναι αυτή, η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να την εξομαλύνει. Σήμερα άλλωστε, όλοι χρειαζόμαστε φορητές συσκευές που μας επιτρέπουν να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας, έχοντας ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε πρότζεκτ που μας εμπνέουν.

Γνωρίζετε ότι οι εργάσιμες ώρες, το λεγόμενο «εννέα με πέντε», δημιουργήθηκαν κυρίως ώστε όλοι να κάνουν τα πάντα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο; Από τα δρομολόγια των τρένων, μέχρι τις τηλεφωνικές τους κλήσεις. Πλέον χάρη στην πρόοδο που έχουν σημειώσει οι τηλεπικοινωνίες, η μοντέρνα επικοινωνία και η παγκόσμια οικονομία, οι ώρες αυτές δεν είναι τόσο σημαντικές όσο στο παρελθόν.

Ως εκ τούτου, το μόνο που χρειάζεστε είναι τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνετε τη δουλειά σας –από την προετοιμασία μίας παρουσίασης μέχρι τη διαχείριση μίας τηλεδιάσκεψης με ένα σας άγγιγμα. Για τη διαρκή διαχείριση και κατανάλωση πληροφοριών που απαιτεί η καθημερινότητά σας όμως, χρειάζεστε ένα αξιόπιστο εργαλείο που θα πληροί τις προσδοκίες σας τόσο ως προς την ποιότητα, όσο και ως προς την αισθητική του.

 

 

Ένα tablet με μεγάλη οθόνη για παράδειγμα, που είναι σε θέση να αναπαράγει κάθε εικόνα με υπέροχα χρώματα, πλαισιώνοντάς την με κορυφαίας ποιότητας ήχο, δεν αναβαθμίζει μόνο την ψυχαγωγία σας αλλά προσφέρει και μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης γενικότερα –όση ώρα κι αν χρειαστεί να δουλέψετε.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το όνομά του, το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

Η αισθητική είναι πια σημαντικό κριτήριο στην επιλογή μας. Θέλουμε ο σχεδιασμός των συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά να είναι και όμορφος και πρακτικός. Το tablet που αναφέραμε, δεν είναι μόνο μέσον πληροφόρησης και κέντρο ψυχαγωγίας, αλλά πηγή έμπνευσης για μεγαλύτερες αλλαγές.

 

 

.

Τα όρια μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι πλέον δυσδιάκριτα με τις φορητές συσκευές όπως τα tablets να επιτρέπουν πλέον την κοινή χρήση αρχείων σε πραγματικό χρόνο, την απομακρυσμένη πρόσβαση καθώς επίσης τις συνομιλίες και τις διασκέψεις με βίντεο. Τα μέλη μιας ομάδας μπορούν να μείνουν συνδεδεμένα και να συνεργαστούν εντός και εκτός γραφείου, απολαμβάνοντας πλεονεκτήματα όπως τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ταχεία φόρτιση των συσκευών τους –λειτουργίες που εκτιμούν ιδίως εκείνοι που ταξιδεύουν περισσότερο.

Επίσης η HUAWEI έχει τροποποιήσει το Android 8.0 Oreo στο οποίο βασίζεται το HUAWEI MediaPad M5 για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσθέτοντας μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Το tablet διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου

Η φράση «δουλέψτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα» έχει απόλυτο νόημα για τους changemakers του σήμερα, ορίζοντας τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την εργασία, την ψυχαγωγία, την έμπνευση. Το Huawei MediaPad M5 είναι σήμερα για τους changemakers, ό,τι ήταν το Moleskine για τον Χέμινγουεϊ κάποτε, ένα πραγματικό εργαλείο στην πολυάσχολη καθημερινότητα ενός δημιουργού.

 

Μάθετε περισσότερα για το νέο φανταστικό MediaPad M5!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R