Η Huawei μπορεί να παρουσιάσει το πρώτο τριπλά πτυσσόμενο smartphone στον κόσμο σύντομα

9 Νοεμβρίου, 2023

Ετοιμαστείτε για μια πρωτοποριακή αλλαγή στο τοπίο των foldable smartphone, καθώς οι φήμες έχουν πάρει φωτιά σχετικά με τα σχέδια της Huawei να παρουσιάσει ένα ανατριπλούμενο κινητό!

Ο γνωστός tipster Revegnus, μοιράστηκε στο X ότι η Huawei εργάζεται ενεργά πάνω σε ένα τριπλά πτυσσόμενο smartphone. Μάλιστα ο tipster υποστηρίζει ότι και η Samsung βρίσκεται στον αγώνα για τη δημιουργία ενός κινητού με παρόμοιο σχεδιασμό.

Πηγές αναφέρουν ότι η ανάπτυξη της τριπλά πτυσσόμενης συσκευής της Huawei εξελίσσεται ομαλά, με την πιθανή κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί πριν από τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η φήμη υπονοεί την παρουσίαση όχι μίας αλλά δύο τέτοιων συσκευών το 2024.

Ο γνωστός αναλυτής Ross Young σημείωσε στο X ότι η συσκευή τριπλής αναδίπλωσης της Huawei έπρεπε αρχικά να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023, ωστόσο απρόβλεπτες καθυστερήσεις έσπρωξαν την ημερομηνία κυκλοφορίας λίγο πιο μακριά στο μέλλον. Όσο για την Samsung, μάλλον το δικό της ανα-τρι-πλούμενο κινητό πηγαίνει για το 2025.

Η κατασκευή ενός τριπλά πτυσσόμενου τηλεφώνου υποδηλώνει μια εκτεταμένη οθόνη η οποία όταν ανοίγει μπορεί να συναγωνιστεί με άνεση αυτή ενός tablet. Αυτό εγείρει φυσικά ερωτήματα σχετικά με το πάχος της συσκευής. Τα παραδοσιακά αναδιπλούμενα smartphones τύπου βιβλίου συχνά δέχονται κριτική για το πάχος τους, ειδικά σε σύγκριση με τα κανονικά smartphones. Έτσι, μπορείτε πιθανότατα να φανταστείτε ότι ένα τριπλά πτυσσόμενο smartphone δεν θα είναι πιο λεπτό, σωστά;

Βέβαια η Huawei μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Δείτε για παράδειγμα το Mate X3. Δεν είναι απλά πανέμορφο, αλλά και το πιο λεπτό foldable της αγοράς! Δεδομένης της επιτυχίας της Huawei στο «αδυνάτισμα» της υπάρχουσας αναδιπλούμενης τεχνολογίας, η προσμονή αυξάνεται για το τι μπορεί να επιτύχει η εταιρεία με μια τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή. Το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος μπορεί να παρουσιάσει κάτι πραγματικά πρωτοποριακό είναι σίγουρα η Huawei.