Η Huawei παρουσιάζει τα Watch Fit 3, MateΒook X Pro, MateΒook 14 στο Ντουμπάι

8 Μαΐου, 2024

Η Huawei πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο event της στο Ντουμπάι, στο οποίο παρουσίασε στο διεθνές κοινό τα νέα της smart band, ένα tablet και δύο νέους φορητούς υπολογιστές.

Το αστέρι της παρουσίασης ήταν σίγουρα το HUAWEI Watch Fit 3 το οποίο πλέον έχει έναν πιο τετράγωνο σχεδιασμό αλλά και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.


Το Watch Fit 3 είναι απίστευτα ελαφρύ και λεπτό, ζυγίζει μόνο 26 γραμμάρια (χωρίς το λουράκι) και διαθέτει προφίλ μόλις 9,9 mm. Η οθόνη AMOLED 1,82″ διαθέτει κυρτές άκρες και στις τέσσερις πλευρές, παρέχοντας αναλογία οθόνης προς σώμα 77,4%.
Το λογισμικό του wearable τώρα θυμίζει περισσότερο αυτό των smartwatches Huawei GT, προσφέροντας παρακολούθηση ύπνου, αναπνοής, παρακολούθηση καρδιακών παλμών TruSeen 5.5 με εντυπωσιακή ακρίβεια, πάνω από 100 λειτουργίες καταγραφής δραστηριότητας και περισσότερα από 660 μαθήματα προπόνησης.


Μια ενημερωμένη λειτουργία στο Watch Fit 3 είναι η μέτρηση θερμίδων, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Watch GT4 τον Σεπτέμβριο του 2023. Χάρη στη νέα οθόνη, το Watch Fit 3 προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα στο UX, επίσης έχει γίνει πλήρης ανανέωση του σχεδιασμού με πλούσια χρώματα και νέες γραμματοσειρές. Ενώ η Huawei συνήθως δεν αποκαλύπτει τη χωρητικότητα της μπαταρίας των wearables της, δηλώνει επίσημα ότι το Watch Fit 3 μπορεί να αντέξει έως και 10 ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Δυστυχώς, η συσκευή δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και πρέπει να φορτίζεται χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο με δύο pins.


Από την επίσημη ενημέρωση που έχουμε το Watch Fit 3 θα ξεκινάει από τα 159 ευρώ, ένα νούμερο άκρως λογικό για την λειτουργικότητα που προσφέρει. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συσκευή θα διατίθεται με μαύρα, ροζ, πράσινα ή λευκά λουράκια από φθοριοελαστομερές υλικό.


Το tablet MatePad 11.5″ S PaperMatte ξεκίνησε επίσης τη διεθνή κυκλοφορία του μαζί με το Matebook X Pro 2024 που διαθέτει chipset Intel Ultra. Επιπλέον, η Huawei παρουσίασε το Matebook 14, το οποίο τροφοδοτείται από επεξεργαστές Core i5/Core i7 13ης γενιάς.


Το Huawei MateBook X Pro θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Ιουνίου με τιμή €1.999 στην Ευρώπη για 16 GB RAM + 1 TB αποθηκευτικό χώρο.
Το MateBook 14 θα κοστίζει €1.099, το νέο MatePad 11,5″ S με οθόνη PaperMatte θα έχει κόστος €399.
Στη σκηνή παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα χρώματα για το Watch GT4 41 mm, τα ακουστικά Freeclip και το Watch 4 Pro.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R