Η Huawei θα είναι η πρώτη που θα λανσάρει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone

9 Ιουλίου, 2024

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από αξιόπιστη πηγή, η Huawei θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα λανσάρει ένα τριπλά αναδιπλούμενο foldable smartphone. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από τον Ice Universe κάτι που την κάνει ιδιαίτερα αξιόπιστη.

Ο ίδιος tipster δήλωσε επίσης ότι ο ανταγωνισμός θα μείνει πολύ πίσω, καθώς δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα σχέδια άλλων κατασκευαστών για αρκετό καιρό ακόμη.
Για παράδειγμα η Samsung, που είναι ο μοναδικός “σοβαρός” ανταγωνιστής αυτή τη στιγμή, “παλεύει ακόμα να μελετήσει πώς να κάνει τα συνηθισμένα foldable λεπτότερα”, ενώ πρόσθεσε ότι “είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η τεχνολογία της Samsung έχει μείνει πολύ πίσω”. Για το trifold κινητό της Huawei σας έχουμε γράψει ξανά ΕΔΩ, ενώ υπάρχει στο διαδίκτυο και η πατέντα της Huawei για την συσκευή αυτή.

Ο tipster συνέχισε λέγοντας ότι μία από τις κύριες προϋποθέσεις για ένα trifold smartphone είναι το τελικό προϊόν να είναι αρκετά λεπτό.. Πρόσθεσε ότι αυτό είναι το δυνατό σημείο της Huawei και η αδυναμία της Samsung.
Για να κάνετε τις συγκρίσεις σας, για παράδειγμα το Huawei Mate X5, η τελευταία foldable ναυαρχίδα της Huawei, έχει πάχος 11,1 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένη ενώ συγκριτικά, το Galaxy Z Fold 5 έχει πάχος 13,4 χιλιοστά. Το επερχόμενο Galaxy Z Fold 6 θα είναι ελαφρώς λεπτότερο από το Galaxy Z Fold 5, αλλά θα εξακολουθεί να είναι σημαντικά παχύτερο από το Mate X5.


Και μην ξεχνάτε και τους υπόλοιπους κινέζους κατασκευαστές! Το HONOR Magic V2 έχει πάχος μόλις 9,9 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο, και ο διάδοχός του θα έχει πάχος μόλις 9,7 χιλιοστά ενώ και το Xiaomi MIX Fold 4 θα είναι επίσης εξαιρετικά λεπτό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Τώρα ίσως να αναρωτηθείτε…καλά, ολόκληρη Samsung δεν έχει την τεχνολογία να κάνει πιο λεπτά τα αναδιπλούμενα κινητά της; Η απάντηση είναι μα φυσικά την έχει, αλλά έχει και την φιλοσοφία του γίγαντα ο οποίος κινείται αργά αλλά σταθερά.

Το θέμα είναι ότι η Huawei φαίνεται να μην φρενάρει στον τομέα της καινοτομίας, και αν όντως καταφέρει να κυκλοφορήσει ένα trifold μέσα στους επόμενους μήνες, τόσο σίγουρα θα κάνει τον ανταγωνισμό να τρέχει και να μην φτάνει!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R