Η νέα αναβάθμιση για την Insta360 ONE R φέρνει απίθανες νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά!

15 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Insta360 ανακοίνωσε την 3η μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού της ONE R action camera, κάτι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται στην αγορά λιγότερο από έναν χρόνο!

Η Insta360 ONE R είναι μια modular action camera η οποία προσφέρει τεράστια ευελιξία και μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει κυριολεκτικά παντού. Υπάρχουν δυο εκδόσεις, η ONE R Twin Edition και η ONE R 1-inch Edition η οποία φέρει και την υπογραφή της Leica. Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα, η 1 inch χρησιμοποιεί μεγάλο αισθητήρα 1 ίντσας κάτι που της επιτρέπει να κάνει λήψη βίντεο ανάλυσης 5,3Κ!

Η νέα αναβάθμιση του λογισμικού της κάμερας λοιπόν φέρνει υποστήριξη υψηλότερου bitrate στην εγγραφή, ένα εντυπωσιακό vivid χρωματικό προφίλ, το AquaVision mode για διόρθωση των υποβρύχιων λήψεων και βελτιωμένο wind reduction το οποίο κόβει αποτελεσματικά τους περιττούς θορύβους. Όχι δεν τελειώσαμε, τώρα υπάρχει και υποστήριξη φωνητικού ελέγχου μέσω των AirPods της Apple αλλά και το PureShot, ένα mode το οποίο χρησιμοποιεί αλγόριθμους AI για να κάνει πάντα την καλύτερη δυνατή λήψη ανεξαρτήτως φωτισμού. Μετά την αναβάθμιση θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την κάμερα ως webcam ή ακόμη και για live streaming σε γωνία 360 μοιρών!