Το OnePlus 8T έρχεται με φόρτιση στα 65W και οικεία διάταξη κύριας κάμερας;

15 Σεπτεμβρίου, 2020

Το OnePlus 8T ίσως τελικά να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ότι πιστεύαμε αρχικά. Βλέπετε ο γνωστός OneLeaks και το Pricebaba ανέβασαν νέες φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όπως φαίνεται θα είναι το πρώτο κινητό της OnePlus το οποίο θα υποστηρίζει την υπέρ ταχεία φόρτιση των 65W. Ακόμη και το 8 Pro περιορίζεται στς 30W οπότε ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάτι ανταγωνιστικό και από την OnePlus.

Οι εικόνες δείχνουν και κάποιες σχεδιαστικές διαφορές που θα έχει η νέα συσκευή. Στην πρόσοψη φυσικά θα υπάρχει η γνωστή οθόνη 6,55’’ από το απλό 8άρι αλλά και η punch hole selfie κάμερα στα 32MP. Η μεγάλη αλλαγή υπάρχει στην πλάτη, όπου η κύρια κάμερα έχει την διάταξη που έχουμε δει σε συσκευές όπως τα Galaxy S20 ή τα Huawei P40. Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα υπάρχει αισθητήρας 48MP, ένας ultra wide 16MP, μια κάμερα macro 5MP και ένας αισθητήρας για πορτραίτα των 2MP. Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια με 8GB RAM και 128GB μνήμης και μια «μεγάλη» με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Οι πληροφορίες για τον επεξεργαστή είναι λίγο «θολές» μιας και ο OnLeaks ισχυρίζεται ότι θα χρησιμοποιεί τον απλό Snapdragon 865 ενώ κάποιες άλλες πηγές θέλουν η συσκευή να είναι εξοπλισμένη με τον 865 Plus.

Το 8T αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή προς το τέλος Σεπτεμβρίου ή τις αρχές του Οκτώβρη οπότε και θα μάθουμε όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες.