Η νέα σειρά tablet Xiaomi Pad 6 έχει υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και φανταστικά αξεσουάρ

6 Μαρτίου, 2023

Η Xiaomi έκανε «όνομα» – όπως και πολλές κινεζικές εταιρείες- παρουσιάζοντας ποιοτικά προϊόντα σε προσιτή τιμή. Η εταιρεία φυσικά έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο της εξέλιξης της, και τώρα πια κοιτάζει την κορυφή και την premium κατηγορία.

Εκεί φαίνεται να ανήκει και το επερχόμενο Xiaomi Pad 6 το οποίο φημολογείται ότι θα έρθει με φανταστικά specs και υπέροχα αξεσουάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η σειρά Xiaomi Pad 6 θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την τυπική και την έκδοση Pro. Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες ανάλυσης 2880 × 1800p οι οποίες θα υποστηρίζουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120/144Hz. Η οθόνη θα υποστηρίζει επίσης HDR10+ και Dolby Vision, αντίστοιχα, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης για τους χρήστες.

Στο εσωτερικό τώρα τα tablet της Xiaomi θα εξοπλίζονται με επεξεργαστές Snapdragon 870 και Snapdragon 8+ Gen1. Και οι δύο επεξεργαστές είναι ισχυροί και θα εξασφαλίσουν ομαλές επιδόσεις και γρήγορους χρόνους απόκρισης. Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο επιλογών αποθήκευσης: 8GB + 128GB ή 12GB + 512GB.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά της σειράς Xiaomi Pad 6 είναι το νέο αξεσουάρ πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο αυτό έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την χρηστικότητα του tablet, παρέχοντας στους χρήστες μια άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης ενώ ενσωματώνει και ένα touchpad το οποίο υποστηρίζει έλεγχο με gestures και NFC touch pass. Τέλος το tablet υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67W ενώ και η μπαταρία του αναμένεται να έχει μεγάλη χωρητικότητα για εξαιρετική αυτονομία.

ΠΗΓΗ