Τα νέα iMac με M3 έρχονται μέσα στο 2023 και φέρνουν αρκετές βελτιώσεις

6 Μαρτίου, 2023

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν νέο iMac 24 ιντσών μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman αναφέρει ότι η ανάπτυξη δύο νέων μοντέλων iMac έχει φτάσει σε “προχωρημένο στάδιο”, με την Apple μάλιστα να έχει ξεκινήσει πρόσφατα τις δοκιμές κατασκευής. Ο Gurman αναμένει ότι η μαζική παραγωγή των iMac του 2023 δεν θα ξεκινήσει για τουλάχιστον άλλους τρεις μήνες, αλλά τα καλά νέα είναι ότι τα ανανεωμένα μοντέλα θα διαθέτουν αρκετές και σημαντικές βελτιώσεις.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο iMac του 2023 φέρεται να περιλαμβάνει το επόμενης γενιάς chip M3 της Apple το οποίο θα προσφέρει σημαντική αναβάθμιση στις επιδόσεις αλλά και στην ενεργειακή αποδοτικότητα. Σύμφωνα με τον Gurman η Apple έχει επανασχεδιάσει και αρκετά από τα εσωτερικά εξαρτήματα του νέου της υπολογιστή ενώ και η βάση έχει δεχτεί αρκετές βελτιώσεις.
Η οθόνη θα συνεχίσει να έχει διαγώνιο 24 ιντσών ενώ και οι χρωματισμοί θα είναι οι ίδιοι με αυτούς του μοντέλου που είδαμε το 2021.

Παράλληλα με το νέο iMac φημολογείται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια παραλλαγή 15 ιντσών του MacBook Air και να ανανεώσει το μοντέλο των 13 ιντσών αλλά και να παρουσιάσει και το πρώτο Mac Pro με chip της Apple.
Τα νέα αυτά Mac θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια στιγμή προς το τέλος της άνοιξης ή την αρχή του καλοκαιριού οπότε κανονίστε τα οικονομικά σας. Μην χάσετε και τις καλοκαιρινές διακοπές!