Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τον τηλεφακό του HUAWEI P60 Pro

6 Μαρτίου, 2023

Φωτογραφίες που ανέβηκαν στο WeChat Moments δημιούργησαν αρκετές συζητήσεις μεταξύ των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο Mobile Congress.

Βλέπετε τις φωτογραφίες αυτές ανέβασε ο He Gang – Huawei Terminal BG και COO στην Huawei Smart Devices, και όπως φαίνεται τις τράβηξε στην Βαρκελώνη κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Η λεζάντα δε των φωτογραφιών ήταν ακόμη πιο «γαργαλιστική» καθώς έγραφε «Το νέο τηλέφωνο τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες».

Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να καταλάβεις ότι το νέο τηλέφωνο είναι το HUAWEI P60 Pro και για την φωτογράφηση χρησιμοποιήθηκε ο νέος τηλεφακός του φωτογραφικού κινητού. Σύμφωνα με τον γνωστό DigitalChat Station η κάμερα αυτή έχει έναν αισθητήρα 64MP από την OmniVision (OV64B) με οπτικό zoom 3,5x και, το πιο ενδιαφέρον, χρησιμοποιεί μια διάταξη pixel RYYB. Προφανώς, ανταλλάσσοντας δύο πράσινα pixel με κίτρινα, ο αισθητήρας έχει καλύτερη πρόσληψη φωτός και βελτιωμένες δυνατότητες νυχτερινής λήψης έως και 40%.

Σύμφωνα με το Digital Chat Station, η νέα κάμερα υποστηρίζεται από εξαιρετικούς αλγόριθμους κάμερας, συμπεριλαμβανομένων κάποιων έξυπνων ρυθμίσεων διαφράγματος για τη φωτογράφηση πορτραίτων.

Απ’ όσο γνωρίζουμε προς το παρόν, το Huawei P60 Pro θα διαθέτει μια κύρια κάμερα 50MP με αισθητήρα Sony IMX888 και μια ultra wide κάμερα 50MP με Sony IMX858 καθώς και τον νέο τηλεφακό για τον οποία διαβάσατε παραπάνω. Στις υπόλοιπες φημολογούμενες προδιαγραφές έχουμε ένα chipset Snapdragon 8 Gen 2, μια οθόνη OLED 6,6″ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ανάλυση 1440p, πιστοποίηση IP68 και μια μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 100W και ασύρματη φόρτιση 50W. Η σειρά Huawei P60 έχουμε πληροφορίες ότι θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο.

ΠΗΓΗ