Η Realme διαφημίζει τις AI δυνατότητες του επερχόμενου GT6

8 Ιουνίου, 2024

Η Realme ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο νέες συσκευές GT6 με μια παγκόσμια έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου και ένα ξεχωριστό μοντέλο με το ίδιο όνομα που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα με διαφορετικές όμως προδιαγραφές.

Η Realme India μοιράστηκε μερικά νέα teasers για το global μοντέλο GT 6, το οποίο θα λανσαριστεί στην αγορά ως το «Πρώτο AI κινητό της Realme». Μάλιστα η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως το AI Night Vision το οποίο βοηθάει να αποτυπωθεί κάθε λεπτομέρεια στην εικόνα ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.

Η Realme εκτός από το Night Vision μας δείχνει και μια λειτουργία Smart Removal που θυμίζει αρκετά αυτή που είδαμε και στα κινητά της Samsung ενώ το Smart Loop όπως φαίνεται θα προτείνει εφαρμογές στον χρήστη ανάλογα με την εργασία που κάνει την συγκεκριμένη στιγμή.
Το AI ήρθε και όπως φαίνεται θα μπει για τα καλά στην ζωή μας, και όλοι οι κατασκευαστές προσπαθούν να το ενσωματώσουν στις συσκευές τους με σκοπό να τις κάνουν πιο ελκυστικές.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R