Η Samsung ετοιμάζει μεγάλο event για να αποκαλύψει το όραμα της “AI For All”

8 Δεκεμβρίου, 2023

Η Samsung Electronics πρόκειται να ξεκινήσει το 2024 Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας με μια συνέντευξη Τύπου στις 8 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα South Pacific Ballroom του North Convention Center στο Mandalay Bay Hotel, και θα προηγηθεί της επίσημης έναρξης της μεγάλης έκθεσης CES.

Ο κεντρικός ομιλητής αυτής της σημαντικής εκδήλωσης δεν θα είναι άλλος από τον Jong-Hee (JH) Han, τον Αντιπρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Επικεφαλής του τμήματος DX (Device eXperience) της Samsung. Το θέμα, “AI for All: Connectivity in the Age of AI”, κάτι που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Samsung να καταστήσει την τεχνητή νοημοσύνη προσιτή σε ένα ευρύ κοινό.

Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει το όραμα “AI for All” (Τεχνητή νοημοσύνη για όλους)

Το επίκεντρο της ομιλίας του Han θα είναι αναμφίβολα το Galaxy AI της Samsung, μια ισχυρή εμπειρία AI για κινητά που έχει σχεδιαστεί για να φέρει επανάσταση στην αλληλεπίδραση των χρηστών. Αυτή η ολοκληρωμένη πρόταση περιλαμβάνει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή που αναπτύσσονται εσωτερικά από τη Samsung, σε συνδυασμό με καινοτομίες που προκύπτουν από την ανοιχτή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Η τεχνολογία AI της Samsung έχει προγραμματιστεί να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της με την κυκλοφορία του smartphone Samsung Galaxy S24 Series αργότερα τον ίδιο μήνα. Μένει λοιπόν να δούμε πως θα χειριστεί και στην πράξη η κορεατική εταιρεία τις άπειρες δυνατότητες που δίνει η τεχνητή νοημοσύνη σήμερα.