Η τεχνητή νοημοσύνη Galaxy AI έρχεται στα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro, Buds2, and Buds FE

14 Φεβρουαρίου, 2024

Η Samsung έφερε τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στα κινητά της σειράς Galaxy S24 και μας υποσχέθηκε ότι κάποιες από τις λειτουργίες αυτές θα περάσουν και στα ασύρματα ακουστικά της.

Τήρησε την υπόσχεσή της, και σύμφωνα με πληροφορίες μια αναβάθμιση που έχει ξεκινήσει να πηγαίνει στους χρήστες φέρνει τις λειτουργίες ζωντανής μετάφρασης και διερμηνείας από τη σειρά Galaxy S24 στα Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Buds2 και Galaxy Buds FE. Η κορεατική εταιρεία ανέφερε επίσης ότι αυτές οι δύο λειτουργίες είναι on-device λειτουργίες στα Galaxy Buds, οπότε δεν απαιτείται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να τις χρησιμοποιήσετε.

Το Live Translation επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τη μετάφραση κλήσεων στις οθόνες της σειράς Galaxy S24 όταν μιλούν μέσω των Galaxy Buds, ενώ το Interpretation “παρέχει απρόσκοπτη αμφίδρομη, πρόσωπο με πρόσωπο διερμηνεία μέσω του περιβάλλοντος εργασίας των Galaxy Buds”.

Αυτές οι λειτουργίες Galaxy AI κυκλοφορούν προς το παρόν για τα Galaxy Buds στην Ινδία μέσω OTA και σύντομα θα φτάσουν και σε άλλες αγορές.