Νέος ψυγειοκαταψύκτης της LG με κορυφαία ενεργειακή απόδοση και προηγμένη τεχνολογία

13 Μαρτίου, 2024

Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης (GBB92MBB3P) της LG Electronics (LG) αποτελεί μία ακόμα προσθήκη στο μεγάλος εύρος επιλογών ψυγείων που προσφέρει η LG στην ελληνική αγορά.

Διακρίνεται για την κορυφαία ενεργειακή του κλάση A-20%, , που σημαίνει 20% χαμηλότερα στον Δείκτη Ενεργειακής Απόδοσης σε σύγκριση με το ελάχιστο όριο ενεργειακής απόδοσης κλάσης “Α”, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας .


Με την τεχνολογία DoorCooling+™ επιτυγχάνεται ομοιόμορφη και γρήγορη ψύξη και σε συνδυασμό με την πολλαπλή ροή αέρα εξασφαλίζονται βέλτιστες θερμοκρασίες, ώστε να απολαμβάνετε φρέσκα τα αγαπημένα σας φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα σε οποιοδήποτε σημείο και αν τα τοποθετήσετε μέσα στο ψυγείο σας. Επιπλέον η τεχνολογία FRESHBalancer™ που ενσωματώνει φροντίζει να διατηρείται η βέλτιστη υγρασία για να διατηρούνται φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σας ανάλογα με τη λειτουργία που έχετε ρυθμίσει. Μέσω της τεχνολογίας FRESHConverter™, μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά τύπο τροφίμων και να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά.


Με τον ψυγειοκαταψύκτη της LG απολαμβάνετε άνεση και ευκολία στην αποθήκευση των τροφίμων, καθώς διαθέτει αναδιπλούμενο ράφι για να τοποθετείτε ογκώδη ή ψηλά αντικείμενα με δύο μόνο απλές κινήσεις. Επίσης, διαθέτει σχάρα για την τοποθέτηση κρασιών, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 5 φιάλες. Τέλος, η κομψή σχεδίαση του ψυγείου ταιριάζει και αναβαθμίζει το στυλ κάθε κουζίνας.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R